IM HERE


Assalamualaikum HaiPhotobucket

Percaya atau tak, aku cari butang nak upload image tak jumpa. Terasa susah pulok nak main blog. HAHAHA! lama sgt dah pencen kan. pepaham lerr.. muehehee

10 Bulan dah aku dok qeja kat SoonSoon  Group tuh sebagai Account Assistant dan tak lama lagi aku bakal jadi Akauntan sebab esok aku nak goda boss aku (-_-') errr

Bulan pertama aku qeja asik kata "esok lusa nak cari keja lain" tiap bulan aku cakap lagutu sampai lah bulan kesepuloh. hurhh okay esok lusa kot aku dapat keja lain kan? yes betol tu ya ya betol, betol najihah betol milkysmile sebab esok lusa aku nak kenyit kenyit mata kat CEO kedai makan nasik kandaq blah bagan tuh. Harap tak sia-sia lah huh


The Truth aku macam nak gila dah keja sekarang please la company yg gaji besaq tu invite aku join company hampa, hampa takan mnyesal lah sebab aku sangat lah comel awwwwwPhotobucket HAHA! okey saja nak test test menaip, takot keyboard ni keqaih sebab lama x taip. hihi. bye!Photobucket

1 comment:

Mohamad NorFazli said...

sebut nama aku 3 kali kat lepa troih lepa amik ag qja haha xD