N O W


Assalamualaikum,

Seriously seram masok blog aku ni, macam rumah usang yang ditinggalkan oleh puteri bunian yg COMEL *nampak tak*

Act memang terlalu lama aku tak update, so macam-macam cerita best dalam hidop aku yg aku tak taip sini, Tapi bukan penting pon kan?
tapi penting jugak laa untuk peminat-peminat aku diluar sana  *nampak tak*http://eemoticons.net

Cerita terkini yang paling Hot&Spicy sekali adalah I'M SINGLE,http://eemoticons.net yay! don't you believe it? kena percaya okay, Happy Ending dah Love Story aku dgn En.Khairul Amir. Terima kaseh pada dia sebab sudi jadi watak utama dalam hidop aku even sekejap. next..

Sekarang aku dah habes belajar, wow seriously dah besar yay dah besar! hihii, Dan.......... *muka suspen* ......dah kerja! yay! lagi besar yay! hihi aku dah kerja dah sekarang ni. Cantik aku aku kerja. Actually nak kata aku cantik, faham tak? aku cantik p pakai baju keja, sebab kemeja dan slack membuatkan diriku matang. wahhh...


Nah satu Pic, hehehe, matang la sikit pakai baju keja kan? kan? timakseh pujipuji *malu*

Okay then? apa lagi? arr takdak apa kot. yang penting aku suka dengar lagu dalam blog aku ni, macam comel gila, kan? macammmmmmm tuan dia. hihiii

Eh Lupa! aku keja dekat Boo & Associates atau nama Hotnya MAXWELL group, dekat Bandar Perda. Orang kata tempat jajahanku, hahahahaa, so kesimpulannya hidop aku memang tak penah kua dari Penang, MuahMuah!! sayangg Penang! sayang Penang! http://eemoticons.net

bye !

No comments: