S N A P !



Assalamualaikum, Haii keekerssss!! *sheryy ber'keekersss* hihihi xD

Untuk pendahuluannya, sekarang aku busy dengan Final Exam, tersangat busy sampai nak makan pon tak sempat ni kan nak blog kann *penipuan yg sgt ketara* Tapi tadi masa aku busy baca buku *actually facebook* aku terpikir plak Kenapa perempuan suka tangkap gambar? kenapa eh?

Benda tu terlalu fakta sebab aku sendiri suka tangkap gambaq dan bajet cunn habess depan camera. Lelaki pon mungkin suka, tapi sekeping gambar enough for a year maybe laa...Kalo perempuan? sekeping untuk seminit. hehehee~ mungkin bukan korang atau mungkin juga aku sorang -_-'


Nampak? situasi yang sama mimik muka ja beza, yaaa itu perempuan bila dapat camera. Muehehe~ Sebelom tu korang fokus dulu pic aku tu, nampak jerawat tak? tak kan? Seeeee...Nur okay Nur dari Camera360. HAHAA! Plastik disitu.

Alaa kalo korang melilau-lilau kat facebook tuu tipu sgt lah tak penah tengok pic girl kan? hok jenih gedik macam aku ni, snap pic ja kijaa. Orang tengok pon dah nak muntah hijau, muka sama, background sama, tudung sama, baju sama, masa yang sama..Errr memang laaa annoying but lovable okay! So aku sangat bertuah sebab mempunyai Boyfriend yang mungkin gila sama aku. HAHAA! sorry biey ;)


Okay maap maap, dia bukan gila macam aku, actually dia kena paksa dgn aku okayy. Alaa biasa laa, dapat awek gedik kan, so dia pon melayannn je laa dgn muka tak ikhlas dia tuu..heee~ Tapi ni pic dulu-dulu zaman muda-muda laa...zaman pakai selendang..hehehee

Dan yang paling aku taksuka adalah aku dapat kawan yang terlebih gedik dari aku. Fine, aku ingat aku sorang ja gedik kan..depa lagi terok..hihii but i love them fuckin' damn much okay.


See teserlah keGEDIKkan di situ.Haish hitam noh muka aku. Tu lah kulit sebenar saat tak edit. Sila faham. Tu Farahain dgn EykaGadesh (artiss) Ni salah satu laa...nak lebih sroll sroll bawah lagi okeyy..

Selain kawan yang gedik, aku jugak mempunyai adik yang gedik *dulu BM aku A+* dan dia pon suka melayan aku dgn camera-camera yang aku ada. hihii..seperti contohhhnya :-


Hohohoho~ See..kesimpulannya orang orang sekeliling aku suma gedik macam aku. Dan di akhir essey aku, aku masih belom dapat menjawab, Kenapa perempuan suka bergambar. hihi.

Done! malas dah nak taip. macam hebat sangat belog ko yee jihaa, bajet bajet hak tuihtuih! bye!

[ KLIK PADA GAMBAR UNTUK BESAR]













No comments: