M O N E Y !


Assalamualaikum bloggisttt ~

Lamanya kite tak update kenn, ada yang perasan tak? kaa TAK HERAN pon, err -_-
Actually lagi 10minit kena gerak g kelas, tapi rasa nak update sebab......................aku diactive facebook. Uwaaaaa!! macam sedih ja. Memang sedih la cita dia wey. Sebenonya aku ada masalah DUIT, dan masalah ni tak penah selesai. huhuuu~ aku pon tak faham kenapa.

Dan saat ni aku tersaatlah desperate! seriously tersangat DESPERATE! faham tuu? jalan penyelesainyaa? say goodbye to my Beby Asus la :( sedihnyaaa... Aku ingat aku nak sandar dulu laptop aku ni kat Ar-Rahnur yang terdekat. Biey sayang tataw pon pasal benda ni, kalo taw mesti dia merah kan? so jangan cerita kat dia. muehehee. senang :)


Wifi P1 : RM 16.50
Api&Air : RM30.00
Minyak Hitam/Gear : RM32.00
Renew lesen : RM40.00
Final Projek : RM10.00

TOTAL : RM128.50

Okay ni tak termasok lagi duit bulanan muto untuk Oktober RM 154 dan terminate Wifi P1 RM 30.. Pastu duit makan minum, minyak muto lagi? haaaaa.....memang terdesak la sebab dalam poket aku ada RM 8 jaa.. fuhh...saboo saboo...

No comments: