Perlu ke UPDATE ?


Assalamualaikum,

Ouh guys sorry actually pic ni dah diguna pakai pon, just 'REUPLOAD' sebab malas pulak aku nak menggeledah google cari pic untuk tempek sini. *Macam penting sgt plak pic dalam entry kan? muehee~

Sepatot patotnya dan yang patotnya aku update pasal RAYA, tapi disebabkan pic raya takdak kat aku sepenohnya, so nanti nanti lah aku update pasal raya ya? *seriously kauuu, aku tengah bajet sangat ada orang baca belog aku, padahal aku yang baca entry aku hari-hari. hehehee. nampak sgt kan?

Okay! harini dah raya ke5 dah dan aku maseh dirumah. Apa yang sedihnya family aku suma dah balik tempat masing-masing. Uwwaaaaa!! sedihhh wooo. Aku sorang ja kat uma dengan abang ngn mak. Tapi start esok depa dah keja. Hmmm...

"Kini akuuuuuu pasrah dengan segalanyaa..wowowoo"

Nampak tak bertapa sedihnya aku sekarang ni? Dengan esoknya kena g kelas CWA lagik, aduhh serius malas. Hmm..BTW, sorry la kawan-kawan yang aku tak dapat p rumah dan yang lagi saket hatinya kawan-kawan yang aku tak bagi mai uma, HAHAHAA! kejam kan? aduhh sorry laaaaa sorry la...

Apa-apa pon raya tahun ni aku rasa semacam jaa, ntah la...tak semeriah tahun-tahun lepas kan? aku sorang ja eh yang rasa? mungkin laa. Hmmm..dah laa, aku malas nak menaip sebab telebisyen ni dok tayang cerita-cerita rayaa, mcm best. Nanti aku update pasal raya k ;) bye!

1 comment:

nur said...

hi..check out my blog kat http://precioushandsatelier.blogspot.com/ ada handmade jewelry n bunga2 cantik mekar dlm cara berbeza ssuai wat yg tersyg atau sbg deko umah anda...