K A W A N

Assalamualaikum,

Boring baca topik BOYFRIENDS kan? kan? kali ni story pasal FRIENDS pulak yeewww.seniaku.com - Tuzki Bunny

Sebelum ni kita berdua jee, macam kembar, macam adik beradik, macam aur dan tebing, macam paha kanan dan paha kiri, macam kuku dan kulit, haaaaa...nak habaq bertapa rapatnyaa tuhhh..




Haaa tudiaaa, kalo nak upload pic kami dua ni memang jem teros laptop aku haa.. banyak sunggoh. ni kira dari 0.9% antara pic kami dua laa..muehehee. KEBETULAN duadua gila camerawww.seniaku.com - Tuzki Bunny

Tapi sekarang,rasa tak lengkap kalo tak bertiga. heheheheee, rasa kekurangan pon ada kekadang tu kan..

Rasa hidop slow gila, rasa boring gila, rasa sunyi gila,rasa nak makan gila, rasa nak nyanyi gilagila, rasa nak terjun banggunan gila, rasa ngantok gilawww.seniaku.com - Tuzki Bunny rasa gila gila kalo takdak sorang. HAHAHAA! ayat aku memang jenih hiperbola siket kan. Tapi tulahh rasa kalo tak cukop sorang. Aicewah! rasa ja okayyy! tapi tak terbuat la sampai nak bunoh diri tu. Nak kawen dulu,haha.

Jadi rapat ngn Eyka pon sebab dia jenih mengekoq jaa, kami terjun longkang dia pon terjun, kami makan taik dia pon makan,...Haa jenih lagutu. hahahaha! buqok noh peqangai hang Eyka. Okay! lagi satu Eyka ni suka buat aku rasa macamwww.seniaku.com - Tuzki Bunny haaaa! macam nak bunuh ja. sebab dia GILA, hahahahaa. Sebab perangai dia gila tu la yang bestnya. Bertuah Fieydal tuu dapat awek gila cam tuu.. hahaha! okay okay tak ngata dah.


Nanti kami sama-sama keja kat KFC,Petronas. Dudok uma kami 3 jaa..Perghhh! mesti best gilaaa! hari-hari makan KFC, cuti ja makan pasirwww.seniaku.com - Tuzki Bunny errr' serius eksaited sgt! HAHAHA bye!


saya sayangkan awak dan awakwww.seniaku.com - Tuzki Bunny

No comments: