BEBUDAK RUMAH.

Assalamualaikum,



Tutop twitter tutop facebook, cari ke'khusyuq'kan dalam belog. hahaa dalam solat tak pulak ye kau jiha? Pika kacaw betol, time nak update belog tetiba tegor pasal belog, jadi maluu plak aku nak update. Sepak jugak mamat sepet tuu, haishh~

BTW U'oulz kiter beli cooler baru speaker baru okaay! sila jeles! Bauu kedai taww.. Even benda guna voucher, tapi duit tetap duit hokeh? cejukk jaa haa kaki aku kena cooler. hikhok.

Genap 2 bulan ka 3 bulan ntah aku dudok uma ber'housemate'kan budak tak matang*kata Farisha*. Alhamdulillah happy jaa even duit habes berlambak-lambak. Ada ja benda nak beli. Hasutan tuu tinggi, lagi-lagi bila jalan ngn Farahain. Sabar ja laaa, dugaan Iman woo.

Merata lah berjalan, snap pic tu ada tapi tak simpan dalam laptop. Ni pic yg aku sempat simpan.




Ni contoh ja. Banyak lagi aku tak upload. Belom dapat ptptn, kami dah sampai Penang pon. Bayangkan la lepas pt cemana kan. hehehee.

Tapi kali ni best la bebudak uma, sebab semua gila. Even Ieyka dgn Kak Anis asek tabole ikot ja, benda tetap happy. hehee. Act takdak idea nak update sbb terlayan youtube tadi. so nak tido. goodnight. Nanti aku update lagi. siriuss nak sgt update pasal junior-junior ntah pape tuu. Tunggu lah saat ada mood nak gosip ye. bye!

No comments: