MASALAH.


Assalamualaikum,

Ada masalah baru cari belog, terok kan tuan belog nyee? hehee.

Arghh malas nak ber'istiqomah panjang-panjang dalam keadaan kelentong tuan rumah ni. Adei' tak sengaja la Pakcik. Hmmm

Act, tension bila pikir bebudak junior ni berambus dari rumah, even benda tu memBAHAGIAkan, tapi serabut bab DUIT la weyy. Sangkut sangkut -,- Ptptn pon macam babi. Err' serious serabut :(

Sekarang duet ada la sikit hasil pau dari mak, yang serabutnya sebulan RM100(rumah) + RM154(motor). Tu tak masok api air, makan, barang, muto rosak ka apa ka. Hmm ntah laa.. Bajet Ptptn sem ni RM2,000 pastu tolak duit Motor RM1,100 tolak lagi duit rumah 6bulan RM600. Total ptptn aku tinggai RM300. huhhh! RM300 tu habuan makan, api air, rosak muto, minyak, duit lain2. Tak ke GILA ?

Nanti lah try slow talk dengan ibu tersayang.. Kalo terpaksa tinggalkan rumah ni balik Kepala Batas ja pon boleh. Duit makan semua mak tanggung kan. Hmm..Ya Allah berilah pertunjukMu untuk aku selesaikan masalah ni.

Haaa! Partime! kan? memang laa boleh partime tapi cari keja pon susah. Haishhh serabut.

No comments: