JAMUAN PRACTICAL


Assalamualaikum,

Untuk kedua kalinya aku update belog dekat office dan mungkin kali terakhir jugak la kan sebab esok dah last aku kat sini. Harini ada makan sakan. hahaaa! "makan sakan" okay? Act jamuan makan-makan la. Almaklum la kiter ni last practical esok, so buat makan-makan siket la kan.

Takdaa la semeriah mana pon. Kami share bebudak practical jaa so sila fahemm siket status 'student' tuu. Mana ada duit banyak macam korang-korang yang pakai kereta besar-besar, keja gaji mahal, office ber'kot' bagai tuu kann. So benda ni kami rancang lama dah. Eh eh lupa plak nak kenalkan. 'Kami' tu untuk Shakila (project department), Shakinah (marketing department) and me SitiNajihah ( finance department). Turn aku nama penoh plak kan? HAHA! tak aci sebab depa dua hurof  'S' kiterr pon nak glamour jugakkk youu..Kami semua budak practical yang kecik-kecik comel-comel lagi ayuu dan single mingle laa katakan.haha

Okay Okay aku rasa ayat aku hindu siket atas ni, malas nak ber'backspace' ka apa ka. So kami punya menu, pulut kuning, kuih-muih, agar-agar, kek coklat dann nasik tomato kot. hik! yang penting nasik tu pedas okayy? aku yang selesema ni bertambah terok selesemanyaa -..-

Haa itu ja kami mampu sebab masing-masing sengkek hujung-hujung sem ni*padahal aku sorang ja sengkek* tapi apa-apa pon alhamdulillah semua berjalan lancar takdak komplain-komplain, kalo nak komplainn pon takan depa nak komplain kat aku kan, so kesimpulannya takdak komplain semua MEMUASKAN!

Okay sini sini tengok kek yang mengliurkan.*ayat* buatan kakak cantik. lepas ni boleh la buat tempahan kat dia. sedapp macam secret recipe. hahahaaa! padahal aku tak sempat nak rasa pon tadi.

Haha tengkiu kakak cantik tuu sudi kasik pic.hik!

Cepatnya masa berlalu. Legaaa sgtsgt nak balik poli. Rinduunyaa nak gadoh-gadoh dgn kawan-kawan kenal dgn housemate baru semuaaaa, yang paling penting dekat dengan boiprenn youuhh! hahaha Okay done kot sebab 5minit g habes waktu lunch.

BERTAM PROPERTIES SDN BHD :)) thank for everything! Kak zimah yang garang tapi mengajar aku banyak benda baru, Kak Milah yang baik hati sampai aku main facebook depan dia even dia boss aku, Kak Nana yang tegas dan baik dan suka gelak sampai betol-betol gelak dan buat aku nak tergelak tuu.. Kak Niza, kak zila, Abang Idi, Abang Rizal, hehe Cik Analiza ;) Even jiha tak pernah mengeluarkan suara dlm office ni, tapi jiha pasti akan RINDU suasana dlm office ni. byebye

No comments: