HOUSEMATE !


Assalamualaikum,

Suprise! Suprise! kiterr ada di rumah sewa ni uoul ;D Okay Act banyak sgt pic rumah sewa aku snap sebab excited nak tayang kat belog, tapi takdak usb so sabar kejap nanti aku cita panjang lebar pasal rumah sewa aku yang terlebih mewah ni yer!

So entry ni nak cerita pasal....ehmm pasal boifren! hahahaaa takmaw takmaww..nanti ada ngata aku. korang korang yang ngata aku tu...WOCAUT okayy. aku tengah 'aim' ni. cerita pasal housemate! hoyeayy kiter ada housemate baru yay! tapi sedih tinggalkan housemate yang lama yang come yang baik yang rajen masak yang suka rogol aku-..- yaaa aku rindu hampa.

Tapi pindah bersebab okay! sebab udah untuk aku study. Yelaa semua satu kelas kan. Alaaa member aku si Farahain toek tuu. ha! kami roomate. hahahahaa! baju, tudung, seluaq semua sama saiz termaok phone pon sama okay! memang senang la sebab boleh pauuuu dia. hahha! sorang lagi roomate aku Farhana mulot potpet tuu. Wahwhh dapat bayangkan tak aku dok satu bilik dengan dia? mesti hari-hari dengaq dia bebel. EEeii! takmaw! harap  sgt sejak-sejak ada Boifren ni da jadi pendiam dan tak banyak cakap kan? amin..HAHAHHAA! aku ngata dia :) Hobi.

Pastu Kak Anis, Farah Wahida dengan Ika satu bilik. yang ni satu bilik kaki karok Aku rasa tak lama punah jugak bilik depa tu hari-hari jadi disko, haha! sirius excited nak tengok perangai semua. Nak tengok siapa garang, siapa kemas, siapa pemalas, haa pemalas ni mesti farahain! ahahahahaa. aku rajennn ;P okay pastu nak tengok siapa PENGOTOR ! hmm Act ada lagi 4org iaitu junior. Kira 10 or la rumah ni. hehehe. Meriahh youuuhh.

Okay dah habes taip. perot aku berlag da ni. Farahain pon bising suoh aku mandi, Farhana plak detng tak habes-habes lagi-,- jeles! hmm Farawahida main game buah Ika plak shpping tak balik g. mandi time! bye.

No comments: