FAMILY DAY

Assalamualaikum :))

*Sokseksokseksoksek* hidongkuu..*ohok! ohok* mulotkuu..

Tolong simpati yee untuk budak baru sembuh demam ni. Dengan keadaan saket kepala panas mata ni bertambah takdak mood bila orang adjust kerusi letak tengah-tengah antara aku dengan TV, tak ke babi disitu? Eeee! See....bertambah jugak la dosa aku si gadis comel ni. HAHAHAA!

Okay Act entry ni aku patot update ahad lepas masa balik Family day, tapi aku penat tak larat letih ngantok benggang so....aku tidooo. Pilihan yang tepat! ken...?
Office aku tu hahaha! 'office aku' okay? sila faham..Haa mem besar youu..hehee Depa buat Family Day dekat Bayview Beach Resort,Batu Feringgi. 2 hari 1 malam. Dari mula dalam kereta lagi aku tak berapa suka sebab driver tuu ehmm aku taksuka. Bodoh sombong sebab dia tataw jalan then wat-wat tahuu, eee nyapah! bukan sekali dua weyy! ha ni mula la nak ngata ni. Haishh jiha shut up!

Malas cita perjalanan pegi sana, banyak bergado jaa. Okay next! sampai lah kami di Bayview Beach Resort. Guest what? Mat salleh menarik naik muto cabuk -..- dah la pakai kain pendek, aku yang tengok pon tergoda. Sampai dalam pukoi 12 tengahari, lunch then chek in hotel. Memang best la melangut atas kerusi tu hampir 3,4 jam. pukoi 4pm baru chek in. huhh so aku dah penat melangut, aku pon tak turun sukaneka. Tido lagi. HAHAA! hobi gamaknya.
Lepas mangkit tido teros siap untuk DINNER yang amat dinanti-nantikan tuu. hihii~ So dress sakan la youu. Let see


Cantiknyaa dress! hahahaa Okay tuu baju adik aku. Aku tak snap gambaq pon malam tu. Ni masa gedik nak try baju nuyun dalam bilik yang semak haaa.  Tapi bila adik aku pakai lagi cantik la kan, dah memang saiz diaa.

Pic dia dudok sebab ramai orang situu so segan nak snap. hehe. Okay mulanya aku happy malam tu sebab turun lift teros depa snap pic kiterr kenn, so macam woww retiss nya aku.HAHAHAA!

Eh eh lupaa weyy bilik tuu besar sgt okay. Ada 4 bijik katil, pastu ada 2 koridor kerusi dengan meja kat luar dengan permandangan bukit-bukit. Awww!! teruja sgt taww..Gilaa aku tak snap gambaq! memang snap la weyy.





Sebenaqnya spoil jugak sebab permandangan tu tak keLAUT. Haish. Permandangan yang blah laut tuu cantik taww. Kolam dia tu buat aku nak terjun jaa



Seriouse ngkoo boleh dudok dalam air tu weyy ada kerusi doh! haaa nampak tak aku punya kePEQAKkan tuu? bak kata mak aku "Orang kampong masok hotel" hahaha berbisa pedih kena bidasan tuu..hik! never mind lah mak sayangg..

Okay habes dinner tuu nothing happen then sleep sleep and sleep sampai tak sedar biey call. hahaa! First time laa aku tak sedaq dia call. Aku sensetip sikit dering phone ni, lagi-lagi ringtone biey tuu special kan. Eh panjang plak huraian aku kan.hehee~ Haa nak habaq laa bertapa sedapnya aku tidoo sampai demam-demam balik tuu -..-

Pagi tu breakfast then main air laut! hohooo.. tabole mandi sebab tak bawak baju salin pastuu malas naik bilik sebab tinggi melangit. So kesimpulannya MALAS.





See..Jakun sgtsgt dapat touch-touch air masin tuu.. Nak mandi sgtsgt weyy, memang basah terok dah seluar aku tuu.hehee. Okay pukoi 11am kami check out. balik rumah dan tido. The End.

BTW u'oul aku malas nak edit gambaq bagi cantik-cantik sebab internet macam gampang sekarang ni sila fahamm..

No comments: