DUIT.


Assalamualaikum,

Wooaaa jam dah pukol 12 tengahmalam, selalunya time ni aku dah tidoq lena mimppi Cinderella dah. Disebabkan tadi magkit lewat sgtsgt dah macam anak teruna mangkit tido, so malam ni kena lah tido lewat even esok ada kelas. BTW U'ouls rumah kiter takdak wifi yay! tabole online yay! tabole facebook yay! tabole twitter WTF -,-

Seriously, rasa tabole hidopnya takdak internet. Never mind lah kan. Duit Duit Duit Duit~ hmm masalah besar sekarang ni PTPTN kena sekat! Fine! HAK PTPTN HAK KAMI ! errr' ye la kot. esok kita serbu pejabat PTPTN yang baru bukak kat kantin PSP tuu naa. Owww depa boleh buat oww cemni. Kami ni nak bayaq uma sewa, makan , shopping, duit muto, karok dengan apa? penting ni penting..

Hmm okay disebabkan aku lah manusia paling sengkek dalam uma sewa ni, so kena buat entry pasal ni, okay? Tension woo. Dah la keja Partime tuu macam susah ja nak buat sale. Sebelum ni jual makanan harga puloh ringgit ni, ni jual TV harga ribuan ringgit. Tak yakin langsong..

DONE ! DUIT DUIT DUIT DUIT DUETTT! Eeee rindu Amir! *tetiba*

bye.

No comments: