MORNING !


Assalamualaikum,

Act pagi-pagi ni mood tak berapa elok. Tu lah akibatnya kalo bangkit pagi teros on facebook. Ada 'something' tu buat saket hati sikit. errr' saket hatinyaa..Okay okay next! Aku tengah tunggu mesej dari Farahwahida yang kononya nak send nube Farisha si junior tu tapi x bg lagi pon dengan saket perot ni dah kenapa. Adoi macam-macam penyakit aih.

"Ingat lah wahai lelaki, kekadang peluang ke-dua tak akan ada dalam hidop seseorang perempuan, kalo ada pon tak sebahagia peluang pertama" ingat tuh! *tetiba* HAHAHAA

Harini bangon awai sebab nak pegi majlis office tapi Shakila (member practical) tetiba kena pegi kenduri, so segan nak pegi sorang-sorang. Ingat hujung-hujung minggu ni nak free kan diri dengan melayan adik pegi beli baju Dinner Office tu nanti. Tataw nak dress apa malam dinner tu, mak plak asik tanya ja nak beli baju apa dinner ni, dia suoh pakai PINK ! urhh takmaww.. Even memang comel dress pink, tapi macam tak special plak. So i nak warna merah. hohohoooo..Ada sesiapa nak sponser dress tak ni?

Okay actually banyak benda nak story ni tapi takdak mood nak taip, so nanti sambong lain yee. Sini pelok ciomm sikit, MuahMuahh! hehee bye!

No comments: