Meeting Boyfie^^

Assalmualaikum,

*Warning! Warning! Entry JIWANG*

Harini kita deting kan biey kan, happy tak sayang? happy kan?kan? Hehee, and I can't stop missing you even you're in front of me, mydear.

Harini nak deting,kelmarin aku buat perangai. Elok la kan dengan biey takdak kredit lagi.Hmm tapi macam malas nak pujok, so I paksa you kluar dgn I harini kan sayang kan,sorry..I miss you fuckin' damn much! SO you kena jugak-jugak jumpa I harini yee.hik!

Nak mintak izin mak,tapi takot mak tak izin kan. Nak pujok mak malas plak pikir nanti kena bertekak depan kakak-kakak aku tuu, so aku kuar senyap-senyap. Eee jahatnya! okay first time ya mak, kakteh mintak maaf. Amir pon marah, dia kata kalo mak tak bagi lepas ni tayah kuar. Hmmm baik kan you ni sayang.Okay I janji! tak buat dah :)

Dah merata tempat kami deting,kali ni taktaw nak deting mana so biey sayang bawak sayee pegi Gurney,Penang. Yeayy! tak penah pegi. Biey pon tak ingat jalan, main redahh ja. Bajet sesat nanti patah balik. Redah punya redah dgn jalan jem terok gila,last-last sampai jugak Gurney.Hohoo~ sukerr taw even kita kena tawaf-tawaf luar Gurney tu cari parking.hehee.

Masok ja dalam mall, kita tak pegi panggung kan sayang kan? Teros g makan "Burger King". Dengan tempat penoh, nak jugak you makan benda alah tu kan? dah pesan belikan I alarcart ja kang tak abes, tapi degil. Haaa kan dah bazir. Ciomm kang! hahahaaa.Sambil makan tu aku cerita-cerita pasal 1 artikel ni cerita pasal Kiamat. Alaa yang 3hari bumi akan gelap pastu sehari kita ada 10jam ja. Kira 5jam malam 5jam siang. Si biey ni pikir niaga dia ja. 
1) habes tu biey boleh niaga 3hari tak tutop la kan?
2) eh,kalau lah 3hari siang kan best,kira kua tayah balik dah la.HAHAHA
3) hmm,5 jam malam..
4) Habes, macam mana kita nak sembahyang nanti?
5) mampoih la org tu nak uji bulan tambah matahari tambah bumi jadi apa plak.hahaa
6) Dunia nak kiamat dah ni*senyum kambing*

Lepas makan, rasa nak tawaf dalam mall pulak tapi mall tu kecik jaa, tak puas nak tawaf-tawaf. Sempat plak aku buat perangai time tu. Hish tension, merajuk plak mamat tu siap kata "dah! dah! tayah cakap bolehh dak dok diam! takmaw dengaq apa takmaw!" dengan muka marah gilaaa.Hmmm biey..syg takot sgt masa tu. Sebab tu syg tak lepas tgn biey.Takot biey tinggai syg.Hmm sorry.

Tapi dia tinggai aku jugak. Masa nak naik tangga tu dia lepas depan,aku dok blakang dgn cina-cina yg ramai tuu. Biey... sampai hati..jgn la marah dah..Hmm..takut..mula la aku tak senang dudok, so macam-macam aku buat last dia kata "ishh! dok elok sikett!" tengok aku pon tak..hmmm biey..

Kami diamm ja sambil jalan, pastu baru biey bersuara sebab cari tangga kluaq tak jumpa kan biey kan? dengan hujan kat luar tu tambah plak kita parking kereta kuning tu dekat atas bumbung yg sememangnya takdak bumbung dah.cian kita kena main-main hujan. Saket kepala taww..

Habes tuu dengan hujan lebat-lebat biey usik-usik nak hantaq aku balik uma teros. Pastu muto aku dekat rumah sewa tu nanti dia hantaq malam ni. Takmaw biey takmaw..Nanti kantoi ngn mak. So kami g lepak kat Taman Robina amek-amek angin sambil dia layan rokok winstorn 2 batang. 

Pukoi 5.30pm biey hantaq syg balik uma sewa dah kan. Hmm cepatnya masa berlalu. Memang tak puas jumpa biey. Rasa takmaw balik paham dak nak dok bawah ketiak biey 24hours! boleh? jom kawen jom sayang.haha!

Lepas sampai uma sewaa,pesan apa yg patot dgn biey yg niat nak nakal-nakal kat uptown tuu aku pon kuar kereta. Naik muto g buboh minyak pastu teros bertolak balik kot highway. ALhamdulillah Tuhan sayang aku, aku selamat sampai uma even hujan rintik-rintik dengan mamat 2 ekor himpit2 aku mintak numbe. Masa tu benggang gila aku dah la jalan lincin pastu dok himpit "kaklongg mai la nombot" dari kat lampu isyarat lagi dok kacaw aku. Bieyy..tengok ni..depa kata "kak long...comeinya muto diaa...amboi patot pon tuan pon comei rupanya...aloo helmet plak tak comei, bak sini nombor kita p beli helmet baru jom" Hmmm... sepak stg! bluekk. 

Pastu aku sampai uma pukoi 6pm. Laju tak aku bawak? Laju kan? takot hujan.hehehe. Mak tak kata apa pon :)) Okay now saket kepala sgt. Done.

2 comments:

farah said...

HAHA..tudiaa la helmet ang uduh ngat..kn ak da soh bli baru..HAHA

sitiinajihah said...

hahah! takdak duet! tunggu hang blnja la farah oi..