KISAH BEG.

Assalamualaikum,

Jam sudah lewat tapi wajib untuk aku update entry ni sebab nanti terlupaa. Punya excited aku nak update sampai nak cas phone pon tak sempat. Hapyy sgt sila faham.

Okay tadi pagi miss Raihan ajak aku shopping beg. Kononnya nak beli beg baru la kan. So pukol 2pm dalam keadaan panas terik tu kami merempit pegi Pacific. Yang hitamnya aku sebab aku yang bawak--' okay takpaa sememangnya hitam kan.

Then sampai sana, round-round pacific tu dapat banyak sgt beg cantek, mata makin juling dan sgt lah rambang. So akhirnya Raihan dapat satu beg merah yang sgt lah terang warnanya. Cantek la kan,kalo tak memang tak terbeli la minah tu. Dia tu memilih sikit. Ni kali kedua kami kua nak beli beg dia.huhuu Lepas dapat beg tu kami maseh melilau-lilau dalam tuu sampai lah tergerak hati nak lepak dalam bowling.

Masa otw nak pegi bowling tu tetiba mata Raihan terpandang satu beg yang aku sendiri pon berkenan tengok.HAHAHAAA! Tapi aku tak bernafsu sgt nak tengok sebab duet sudah kering maa. Bila Cina tu promote-promote kat Raihan,last-last dia nak beli. Disebabkan dia dah beli, so dia nak beli kat aku-,- macam tak betol la otak si Raihan ni. Aku? gila taknak! memang nak lah! tapi taknak Raihan belikan, rasa bersalah. SO aku tolak ja. Tapi ditanya banyak kali, kang aku kata "Ya" kang nyesal plak Raihan tu tanya aku kan. Hahaha. So last-last dia belikan. yay! suker!

Let see,
[KLIK PADA PIC UNTUK LEBIH CLEAR]
Total beg dia beli harini dua lah maknanya. hahahaa. Tuh kedai beg tu haa..Okay lepas penat round kami lepak bowling. Ada mamat ngorat Raihan situ. Dia kata dia budak kampong selamat,kelas Nasirah nama Syidi. Muka dia macam Alap okayy! sirius terkejut aku tengok sebab iras-iras Alap. Nasib baik Syidi xD kalo tak,aku tinggal Raihan tu g kepit ngn Alap.Dan la chomel ;) hahahahaa! okay gatai.

Then kami lepak foodcourt sambil minum cool blog. dapp uhh. sharing is caring! hahaha
[KLIK PADA PIC UNTUK LEBIH CLEAR]

Awww jelingan mata diaaa,tajam youu please jangan tergoder okay. Even selendang dia dah berapa kali lilit tapi tetap segak ken. Orang ada lesung pipit...untong laa. Aku pon tumpang genbira dengan beg ni.hohooho~
[KLIK PADA PIC UNTUK LEBIH CLEAR]
Bapak burok muka aku, tak guna betol Raihan bukan nak tegor tudung senget aku round Pacific. Eee maluuuu>,< Sampai hati..Style tak beg tu? depan belakang pon tak perasan kan? hahah! bukan talam ja ada dua muka,beg pon ada dua muka okayyy.

So...Lepas boring lepak-lepak kami g sambong lepak tepi pantai plak. Dah macam orang ber'deting plak kan? Kesah! Kami pegi Robina Park. Aicewahh, pegi cuci mata youu, kot ada mamat muto RR ka ken.hahahaha! niat tu jihaa! hish. 

[KLIK PADA PIC UNTUK LEBIH CLEAR]
Raihan ni kecik so dia tak reti dok diam. Boleh plak main lompat-lompat sampai ke tepi laut. Sabar je laa..Aku rasa macam bawak budak sekolah haa.hahaha!


[KLIK PADA PIC UNTUK LEBIH CLEAR]
Nama pon Najihah weyy nipu sgt tak posing! memang posing la kiter ada beg baruuu. HAHAHA! suka taw dak sukaaa! Even pic tu buat aku nampak gemok, aku tetap nak upload. Salah pic okay, bukan aku yang gemok.hahahha!

Sunggoh aku kata Raihan tabole dok diam, tengok selendang dia habes terbukak. Haishh maluu ngat aih Raihan oi.
[KLIK PADA PIC UNTUK LEBIH CLEAR]
Dah macam makcik pakai kain batik dah aku nengoknye.hahahah! apa-apa pon happy okay lepak ngn hampa. Harini kita baik kan Raihan? Balik sebelum magrib.hahah! 1st time. Okay timakaseh untuk segalanya Raihan. Duit minyak pon dia tanggung. Dia kata sharing is caring! hahaha. done :)

No comments: