HAPPY !


Assalamualaikum,

Yeaa aku rajen update blog aku tau. Benda tu jugak la yang selalu Farhana dgn Farahain gosip dalam belog dioarang yang aku rajen update blog. Tapi tu laa malas nak blogwalking. Yela kau..sekali aku blogwalking mesti aku malas update blog dah. Pastu macam-macam virus masok dalam beby Asus aku ni bila blogwalking. Sabar je la. Hot sgt blog korang ni sampai jadi sarang virus gamaknya,hahaha! ouh maaf mengutuk. tarik balik ;)

Disebabkan kelmarin, semalam, pagi tadi aku risau kecut perot sampai berapa kali masok tandas pon aku taktaw.hahahah! takdak kena mengena langsong! tolongg la jiha. Okay tapi sekarang aku happy sgtsgt lajuu ja on blog nak gosip youuu..Act, nothing la benda ni bagi korang yang mak sporting tu. Mak aku ni garang sangat okay tersangat lah garang. So aku mangkit pukoi 7.35am. Tapi pukoi 8am baru kua bilik basoh baju, kemas dapor, kemas depan, buang sampah, kemas bilik, sidai baju, perangat lauk hahaha! perangat ja aku mampu okay sambung pastu macam-macam lagi la aku buat keja rumah sampai la pukoi 10.30am.

-Hati debar-debar, darah jalan macam sungai gamaknya. Ketaq tu toksah dok kata la weyyy! Mak takdak rumah so aku call mak aku :) baik kan? korang? korang? baik mcm aku ker? hahaha! nak kua senyap-senyap tak berani takot jadi apa-apa. Lagipon Amir tak bagi kua senyap-senyap. Kena marah pon marah laa, asalkan dia taw aku kua ngn sapa.heee

Aku: Hello asalamualaikum mak..
Mak : hah walaikumusalam. awat.
Aku : mak lambat g ka nak balik..
Mak: ha lambat g pasepa.
Aku : mak..kakteh dah sidai baju,kemas rumah, buang sampah, masak semua dah!
Mak: masak? eleh..
AKu: hehehe.nama pon bodek. nak kua.hehehe
Mak: ooo bodek dulu la ni..
Aku : hala..hahaha! nak kluaq stg ngn Amir nah mak nah.
Mak: halaa, kluaq la. toksah balik lambat sgt.
AKu: yay! timakaseh makkk..asalamualaikum bye,hahaha

Tak sempat mak aku nak jawab salam dah letak dah phone tu.haha! Serious weyy mak aku bagi kua ngn Amir tanpa dipujuk. Bapak betol la. Hati ni happy sampai lupa la nak call Amir. hahaha! gila gila. Tapi call jugak la kan, kang tak kua plak. Dalam Amir dok cakap mamun-mamun yang mintak nak sambong tido tuu boleh plak aku cerita pasal mak aku.hahah! happy punya pasal. Dia dengar ke tak ntah laa. Arhh lantak! Happy okay Happy sila faham :)

Now masih tak mandi apa lagi sebab update blog. Stg Amir sampai dalam pukoi 12 kot. yeyeyy nak kua deting yeyy! suker nyeeee! byebye.

No comments: