Final Report.


Assalamualaikum,

Aicewah sekarang ni lunch ja update belog kan jiha kan? kau pikir bagos kee? Menyiampah dah kakak-kakak office ni tengok aku asik tenung belog ja. Seriously aku rendu facebook, tapi malas nak active. okay cukop panjang ni pendahuluan aku. Next,

Minggu ni aku busy dengan Final Report. Ayat macam aku buat sunggoh-sunggoh ja kan? Padahal hari isnin haritu ja aku sentuh report tuuu-,-' Hmm malas sgt,sila faham. Dah la kena tules ayat baku,kot dia suoh karang macam karang belog takpaa g.

Okay now bab 1 tinggal latar belakang,bab2 tunggu nanti rajen aku taip,bab3 maseh cari tajuk, bab4 bab5 bab6 settle! hahahahaa! handal kan? sila puji.ngee~ Okay seterusnya bab7 tak buat lagi, bab8 pon x buat lagi. Kesimpulannya aku maseh rilex dan last seminit lah nampaknya keja aku nanti. Seperti biasaa biasaa,macam korang tak penah kan?

Tapi alhamdulillah,sekarang aku ada kesedaran diri, teap kali aku buat keja,aku snap pic even it's just a bank receipts okay? sgt pikirkan report katakann.HAHAA! Punya lah busy snap pic sampai kakak-kakak cantik kat sini perasan la.hohoooo~ lantak!

Eh aku  tak penah story kan pasal kakak practical yang cantek tuu? kakak tu cantek okay cantek. First meet tu aku macam "err sombong gilaaa" tapi seriously she's so beauty! So macam tak heran sgt la Dato' tuu asik kimsalam ja kat dia and ramai sgt mintak dia jadi model shawl kan. Muka comel macam doll. Sekarang aku rapat ngn dia, selalu kua lunch sekali. Selalu jugak lah aku cita pasal dia kat Amir, Amir plak makin selalu mintak aku bagi nube kakak tu kat dia,jangan harap lah sayangg, you kena mesej dgn I sorang je okay jgn nak gatal sgt.

Okeh dah lari tajuk kan? yeahh I know I know..okay aku behenti taip ni. Err dan aku maseh menaip. okay okay byebye.

Eh Eh lupaa,sebulan ja lagi practical. Bestnya nak balik poli nak bauu kelas, bauu busuk kawan-kawan aku,bauu roti gardenia 6kupang, eee renduuu.. bye!

No comments: