Ciss facebook ciss ciss.

Assalamualaikum,

Seriously no story! Tapi nak update. Begitulah jadinya. HAHAA! Fine lepas entry lepas, niat kua deting kan? Aku dgn Amir kua sat ja. Sebab aku takmaw tengok wayang so tataw nak watpa dia hantaq aku balik! ciss..fine.

Sekarang tengah cemburu terok-terok punya sebab Farahain dgn Pawi tengah Honeymoon sekarang ni, wayang hari-hari, g mandi laut pastu banana boat lagi! bapak jeles doh. Dia ponteng LI okay boos sporting sila faaham.

And now what the hell.Grr~ when I open "Friendship" between me and MyHubby, dia kua something yang amat menarik. Okay let see,

Serious? what the fishball betol lah. Apesal la tak naik muka aku dgn Amir ka, sweet la sikit kann..HAHAA! Saket perot aku gelak tengok natang ni. Tak guna betol la dia naik pic Farahain dgn Amir. Ciss korang dua Ciss Ciss. Dah la semalam Amir kata "alaa Farahain tu skandal biey" Okay pengakuan berani mati.

Tapi korang-korang jangan percaya okay? No relationship between them okay, never ever and ever. Diorang tak pernah contact pon. Deting? memang tak la. Farahain 24jam dok ngn aku.hohohohooo. Kira okay la tu naik wajah 2 org yg aku sayang. hahahahaaha!

Okeh magrib time.

No comments: