CALL ME.


Lama kita tunggu dia call tau. Last you call jugak kan sayang even lewat sebab dah nak magrib pon. Tapi takpa laa, asal dengar suara you tak jadi nak marah :) nomei nomei.

Miss : rindunyee..
Mr   : tengok la gambar :)
Miss : Hmm..gambar tak gerak.
Mr   : apa?
Miss : Kalo rendu,syg suka baca mesej biey :)
Mr  : yaka.
Miss : so biey kena slalu mesej syg tau.
Mr  : hmm yalaaa.
Miss : Hish biey ni..

Dan dia suka spoiled kan mood aku dgn ayat pendek dia tu masa nak bermanja. EEee tolong laa. Hobi agaknya. hik! Tak kesah pon. Hati tetap berbunga-bunga untuk dia. Harini pelik sebab call maxis dan agak panjang bualnya. You rendu eh sayangg? HAHAA! mampus nak ngaku. Tapi apa yang awak perlu tahu  I Love You So Much Mr.Amir :))

No comments: