Mood Ohh Mood.



Assalamualaikum :)

Ouh, Harini aku sangat lah takda mood. Ntah la kenapa. Bukan takdaa mood sangat, cuma sensitive lahh. Ada akak tu tinggi suara sikit ja ngn aku, takdak niat apa pon, tu pon aku rasa nak nangges. Padahal teap hari dia cakap kasar. Memang jenis dia macam tu. Kenapa ehh dgn aku? Selalunya time aku ehem ehem memang aku jadi sedihh! tapi masalahnya,aku baru habes ehem ehem tu.

Jadi makin sensitive bila call biey, ateh angkat gtaw dia busy tengah buat keja. Sebenaqnya aku faham dia masa tuu. Tapi tataw la teros jadi sebak,macam nak off henfon tu. Takmaw cakap ngn biey takmaw takmaw. Bapa minit pastu dia call maxis, tapi aku silent phone maxis. Tak perasan la kan. Hmmm..Msj dia gtaw aku sensitive harini. Teros dia call dan call. Banyak kali call aku tak angkat. Takmaw......Kang dengaq suara dia aku nangges. Eeeii perasaan apa aku ni. Takot ngat aih. Kenapa tetiba aku jadi sedih eh?

Sekarang ni dah okay sikit sebab aku layan movie sweet couple then gelak sorang-sorang. Teros rasa Happy. Tu lah perempuan, hidop penoh dengan perasaan.Hihiii~ Sorry biey..Takdak niat nak buat biey marah. Taww..Kat kedai mesti benggang sebab call tak angkat. Ngee~

Kawan-kawan aku yang caring tuh, Perhh korang memang baik hati. Aku sayang korang sgtsgt taw. Btw, Raihan ajak deting Ahad ni. hehee. Layan cita "Aku terima Nikahnya" Wahwahh! I'm too excited okay. Okay dah. nak tido. Ini punya cita pon nak update kan? Hikhik. Biaq la aku nak gedik ka apa ka. Belog aku ;P Bye!

2 comments:

Aimi Syahirah said...

Salam. Wah your blog sgt menarik & ohsem! =) Jom join.. http://www.aimisyahirah.com/2012/09/segmen-cik-misya-nak-follow.html

Aimi Syahirah said...

Salam. Wah your blog sgt menarik & ohsem! =) Jom join.. http://www.aimisyahirah.com/2012/09/segmen-cik-misya-nak-follow.html