En.Lecturer kuu

Assalamulaikum,


HAHAA! nampak tak gambaq tuu? EEii malunya nak upload,malas plak nak padam.Komputer office kan...mana ada gambaq apaa..okay? terima seadanya ;P

Serabut meja aku dengan surat-surat purchaser dgn lawyer ni. Wahwah bajet CEO gila kan. Sebenar-benarnya nak gtaw 1 dunia yang aku update belog kat office ni wei. First time okayy! Itu lah hasilnya deactive facebook,takdak keja takdak benda nak main. Cewahh ayat macam menyesal kan. Saja nak bagi peminat-peminat aku dalam facebook tu merindui aku.hehee~ Perasan

Act, aku maseh main laman sosial, tapi twitter bukan facebook. So boleh laa Follow twitter aku kalo sudi.Ni ha klik sini " Sitiinajihah " follow okay?

Haa, hampir 5bulan aku serabut memikirkan kedatangan Lecturer ke office aku yang besar ni,akhirnya lecturer maii jugak. Sebelum tu bukan main ketaq lutut-lutut. Bila pandang jaa muka lecturer tuu,aduhh terjatuhh aku dibuatnyaa.HAHAHAA! nak habaq bertapa hensemmmnya dia. Dah la muka puteh bersih,nampak suci gila dgn janggut sejemput. Adei' En.Fauzi :)) Naseb baik dah kawen! Bila aku gedik heboh kat twitter, si Shcla pendek pon dgn bangganya "EnFauzi PA aku :)" Cewahhh! untong la PA hensemm..hihiii~


Dan Alhamdulillah semua berjalan dgn lancar, Lecturer komen tulesan aku burok. kureng betol. Kata aku macam budak sekolah,pastu pelik sebab aku cakap pure Penang. Dok situ pakat gelak jaa.Dah la kuat! Loqlaq betoi lecturer ni. Act yang dtg tu 2org. 22 lawak. Bebel-bebel macam org tua bila aku kata aku malas sambong blajaq. Depa suoh sambong,katanya kos Account gaji mahai jangan sia-siakan benda tu. Then teros terbuka hati aku nak sambong. Mata duitan kan aku? HAHA! bukan okay bukan! aku bukan pandang duit, tapi pandang masa depan. Nanti boleh la shopping duit sendiri,tayah nak mintak kat suami kann? cewahh! ada niat la tuu nak kawen awaii.HAHAAA!


Okay dah nak dekat pukoi 2ptg,lunch pon dah nak abes. So masa untuk sambong keja aku..Lipat-lipat surat, tules alamat. Pentingnya aku kat syarikat ni--' Bye.

No comments: