CRAZY FRIENDS !

Assalamualaikum,

Cewah sekarang ni seminggu sekali baru update belog,kalo tak hari-hari aku update haa. Gila blog agaknya. Okay malas nak panjangkan pendahuluan kali ni.

So minggu ni sangat lah buat perangai. Hohoo.Asik balik uma lambat la. Mak tak larat nak bletiaq dah. Sampai terdiam lah. Malas cakap banyak dah.Ngee~ Rajen jugak g lepak uma Raihan. Merantau merata sunggoh! Need air to breath kononya.HAHAAA!

Selasa lepas aku kua dgn member-member sekolah aku. Depa GILA okay GILA dengaq tu GILA. Yang join haritu, Toyol,Ayam,Babi,Kambing and aku. HAHAHAA! SOrry sorry..Nama sebenar Su,Nana,Is ngn Ajid.

Kua pon dah lewat,nak dekat koi 6ptg dah,sbb balik keja kan. Si Ajid plak naik kereta ka kuda ntah,takdak pintu penuh dgn tikus-tikus belaan dia kat blakang tu, radio pon tak supa radio, hmm lagi lambat kami nak sampai.hahaa! syukurr dia ada kereta kan Ajid kan? hihii~
[KLIK PIC UTK LEBIH CLEAR]
Gedik jugak aku ngn Nana snap dalam kereta Ajid tuh.hehee~

 Kami g Rojak Tonggek! First time aku makan rojak tonggek. macam best ja ha. Akibat dari aku tak tonggek, so abes baju,tudung pipi aku penoh kuah rojak,ciannn aku.
[KLIK PIC UTK LEBIH CLEAR]



Ouh sorry ada masalah teknikal sikit. Semua jadi mata pontianak dah. Aku edit tapi tabole,sorry naa..Hoohoo~ eh eh lupa nak kenal kan sorry lagi tu Pakya. Kawan depa.ngee~

Lepas tu Toy g jumpa Jin kat sunway, kami g Jusco potong bulu ayam.HAHAA! Act rambut ayam okay. Round-round tawaf-tawaf jusco. Masa tu koi 9lebih dah laa. Bila ayam dah siap potong,dah hensem kacak segak bergaya, pakat dok gado plak sapa tinggi. Memang aku kalah terok dah la bab ni kan. So depa tiga ja gado sapa tinggi. sorang pon taknak ngalah. Gadoh mcm anjin ngn kucin. Sabar ja laa. So,siapa tinggi?
[KLIK PIC UTK LEBIH CLEAR]



Decide sendiri lah yee.. Pic byk kat Ajid, ni pic kat phone nana ja. Sikit,Ajid oi..Mai la pic..hmm.

So kami balik uma dalam koi 10lebih laa. Pegi singgah makan Char kueh teaw Nana blnja. Huk! sukerr makanan free.heheee.

Done! malas nak taip. Btw, lepas balik tu Amir marah sakan. Yeayy! bergado sampai harini. Aku pon busy mesej sorang-sorang. Ntah dia baca ka tak aku pon tataw. Takdak nak istilah reply nyaa. Marah sebab balik lewat.Hohooo~ kalo ngn dia koi 5petang dah ada kat uma dah,takot mak marah.Ni ngn member-member boleh ja balik lewat.Maw dia tak benggang.hikhik! sorry.. Tunggu ja la Jiha oii..Padan muka cari pasal lagi :)

Okay selesai mencarut,bye.