HAPPY SEDIH HAPPY ;P


Assalamualaikum,

Today 9 September 2012. Arghh! jaohnyaa 8 Disember 2012 :( Hmmm lambat lagi nak habes Fuckin' Practical ni. Practical..Yeahh not bad to hear,but fucking bad to me! Don't know why. Maybe I can't  live without FRIENDS! :)) Sorry kakak-kakak Office.

Okay harini sepatotnya hari yang HAPPY bagi aku sebab kua deting ngn biey sayang. Memang happy masa dia mai rumah, makan lunch lagi taw kat uma aku.hihihii~ Makan sekali dengan mak. Tengkiuu mom for approve him. Jyeahh! Even muka aku dah letih tolong mak buat macam-macam pagi tu,aku tetap bahagia tengok biey sayang makan lalu sepinggan aku buboh haa.Tapi dia tak sehad,muka dia pucat sangat pagi tu.Hmm risauu. Tapi lepas tu dah okay dah.hikhik! sukaa taww buat I risauu. Takot lama tak jumpa dia,so aku rakam video dia tengah drive kereta dekat jambatan Pulau Pinang tadi. Tetiba biey bagai di sampok hantu raya masa aku kua henset nak rakam tu. DIa jadi diam tetiba and cover muka machoo ja. HAHAHAA! Okay takesa la,asalkan dapat video ni. Teap malamm aku tengok nanti :)) Thank for today sayang. Seriously I'm Happy with you darling. And I hope I'll be your future wife not your girlfriend sampai bila-bila okay biey?

Then bila aku balik,macam biasa yeahh update status and see who likes then post again and err' Farhana comment. Hihiii okay teros rasa rendu gila-gila kat minah-minah sakai kat poli tuh. Farahwahida,Farhanah,Farahain dan jugak Ika Gadiss. Rendu nak mengila dgn depa-depa ni. Haa! Kak Anis youu..Dia pon boleh tahan gila.HAHAHA! Rendu saat lepak malam-malam dekat Karaoke. Ingat lagi masa 1st karok dgn Ika Gadis,suara dia sedapp oww. Macam Siti Nur Haliza oww. Sedap sedap. Siap panjat atas kusi lagi.HAHA! Then Ada sekali tu Kak Anis join. Hak ni lagi lagi bestt! Semua ada. Sirius best. Bising oww bilik karok tu sampai ada orang terajang dinding. HAHAA! kesah plak kami kan. Siap berdandut lagi dalam tu taww. Kak Anis bestt! Suara dia HOT owh! Waaaa..renduunyaa..Aku dah tersenyum sorang-soraang dah ni. Tak dapat bayangkan nanti kami semua 1 rumah cemana. Mesti meriah kan? heheheee..

Kalo boring kan, aku dengan depa-depa ni selalu berjalan kaki ramai-ramai. Ada la tempat kami nak lepak tu. Mesti lalu kot uptown punya laah. Sempat jugak aku main-main mata dengan Amir.HAHAA! Mula berputiknya cinta,..Haaa tudiaaa.. Pastu berjalan p karok,balik tu kekadang Amir mai amek, takpon kami balik sendiri jaa.Best kan? Tak pon kami lepak McD. Haa tu masa duet cekang lah. Then time study for final exam selalu kami akan menyemakkan diri kat uma Farawahida. Hihi tido ramai-ramai, kau pikir tak best? Besttnya bila ada orang selimutkan aku masa tu.HAHHAAA! Macam sweet jaa. Tak pon study kat uma Farahain. Haaa ni best. Nyembang lebih dari study.hihii~ Esok p jawab buat handal ja.Menyampah aku tengok sorang-sorang.hahaa! Hurmm..aku rendu hampa semua.

Ni masa lepak kat Padang Kota dgn Salim,Farhana,Farahawida and Amir. haaa..time-time laguni la kami qajen kua lepak sebab Amir dah abes keja, so bole jalan-jalan naik kereta kuning dia tuh. Masa ni seingat aku la,bwu lepas hujan. So tebing tu jadi basah then kami lepas sat ja pastu jalan p batu feringgi.
Hihii.. Ni plak pic masa balik kampong Salim(spek hitam) dekat Sik,Kedah. Makan kenduri pastu singgah ladang Anggur. Best oww masa ni sebab Anggur tergantung atas kepala! waaa banyak sgt! best best~


Ni pic kami masaa lepas study kat McD pastu nak kua dengan Amir,so tu tengah tunggu Amir mai amek. Seingat aku laa kan.Hihii~ tapi Farahain tak join, Amir hantaq dia balik uma teros sebab dia dah mengantok,kami kua makan kat Man Cafe :)

Ni lepak jugak ni ha,..HAHAA! lepak dalam Library. Lepas settle activiti kami,tido teros kat Lib. Best ada bantai-bantai besaww gajah tu..boleh baring-baring.hihi..Syioqq.

Haaa ni malam boring ni. Ekin pon join taw dak. Ni dekat Bank ATM. kami nak p karaoke! hihi sukasuka! eh eh tu nampak dak baju pink aku tu? yeahh credit to Yaty Rosdi :)

Ni plak masa aku kacaw depa buat prpjek depa dekat Jusco. Cemana eh? ntah la,aku pon lupa.hahaha! tu yang segak tu ikaa gadis..

Tak lupa jugak kat budak-budak uma aku, I'll Miss you all okay. Even lepas ni tak dok uma sekali tapi aku cuba rajen-rajen kan diri p kacaw fifi kat sana. Renduuuu nak dengaq dia bletiaq!

Nanti kita lepak-lepak lagi taww..RINDU sgtt. Hintung hari ja nak sampai bukak sem nanti :).

2 comments:

hainom OKje said...

Saat-saat bercinta.... memang seronok ek macam kat bintang...he...he..

OKje doakan semoga sampai ke jinjing pelamin....

sitiinajihah said...

hihi,..amin amin...