Di hari SABTU.


Asalamualaikum,

Hai Sabtu! Ngee~ Harini cuti practical so nekad dah semalam nak bangon lewat. Tapi tuu laa terbantot plak niat aku tu bila kena jaga Beby Hafidz. Takpa, Hafidz punya pasal apa pon bole.hihi. SO aku bangon koi 7am main ngn Hafidz. Tapi aku pon tak paham masalah aku ni, sebab mangkit awai tapi aku mandi koi 4petang gak ah. HAHAHA! EEeiiii ngotoqnyaa aku kan... Okay tarik balik,tak jadi gtaw.

So mood rajen sikit harini,basoh baju sidai siap. Pegi hantar kakak aku ke kedai bunga. Malam plak kua belikan burger kat Family. Baik kan? Ouh Ouh I know I know..hehee. Sedappnya burger daging cheese.

Sebenarnya malam minggu kali ni best sgtsgt. Act takdak la macam korang nak g kua lepak-lepak dgn member, merempit, or dating-dating ngn bf ka kan. Kiterr gadis kampong tabole keluar malam :) So malam ni aku berjaya tidurkan Hafidz. Hihihii. First time aku berjaya lenakan beby. Yela sebelum ni aku tidurkan depa dalm buaian ja. Biasa la tu. Kali ni dia nangges-nangges pastu aku tepuk jugak-jugak. Mula-mula dia nangges lagi,siap jerit-jerit tengok aku. Last-last aku paksa dia. HAHAHA! letak bantai bucuk dia tu, tepuk sampai la dia lena. Happynyaa bila tengok dia tidur.hohooo~ kakak aku pon bahagia ja suoh gtaw kakcik.hihii.

Dah la bahagia berjaya tidurkan Hafidz, malam ni jugak boleh bermanja dgn biey. Cececeyh bertambah-tambah happy la aku kan.HAHAA! bukan kua deting okay, mesej ja. Ntah mimpi apa dia nak mesej aku kan. Lama dah stop mesej biey ni, sejak entry haritu tuh. Ni bwu mesej lain.. Aku takot menggangu dia, kebetulan aku dah mengantok masa tu. Even mengantok tahap dewa, aku tetap sengih-sengih mesej biey. Macam zaman awal bercinta plak.hahaa! So aku gtaw la dia yang aku nak tido dah. Pastu dia tanya takmaw teman dia kaa. Lagipon esok aku cuti. Aku pon teroskan la mesej dia teman dia. Happy! Happy! Mungkin terlalu Happy sampai aku terlena.HAHAHA! Dalam dok gelak-gelak boleh plak aku pi lena.hikhik! Biey memang tabole tengok aku bahagia kan, dia call. Sajaa nak kacaw aku tidoq. Jahatt laa. Siap mengaku g kat aku "Haaa,,sapa suqoh tidoq awai-awai,kan dah kena kacau.hahahaaa!" Pastu sembang apa ntah aku tak ingat dah sbb mamun-mamun time tuh. Tapi sempat jugak aku gelak ketawa ngn dia.HoHOO~ sweet kan? yes yes..memang la sweet.haha! perasannya aku. Ni dah kira okay la aku lena time mesej, kalo biey kan dia lena time cakap tepon. Haishh kompius aku. okay okay dah.

Aku nak post entry ni semalam, tapi abang aku nak guna laptop so harini (Ahad) baru aku bole post. Harini aku tataw la. Poning kepala aku ni sebab Ijat ajak p Pantai Merdeka petang ni, Nana plak ajak p uma Raihan uma Toy uma Was, Abang aku plak ajak pegi bagan buat moto dia tuh. Mak aii. Penting jugak aku ni kan. HAHAHA! Sebenaqnya yang penting moto aku tu ha. BTW you'all...Aku bwu cuci moto aku tadi. Bersinar youu.. HOHOO~ Okay done. byebye.

No comments: