Hoyeahh BERBUKA ;)

Assalamualaikum,

HOHOOO~ Sebulan Ramadhan ni aku takda la berbuka dengan member member lagi, atau berbuka diluar kecuali dgn abg aku ritu kat tepi jalan =,=" . So semalam ada orang baik hati jantung nak belanja kami berbuka.Hoyeahh! Sukasuka. Gila ko nak tolak! memang tak laa weii.HAHAA! Ofkos kami pegi. Ngeee~ Dekat KFC Sungai Dua. Niat nak pegi tempat lain, tapi kesuntukan masa, so berbuka kat situ ja. Yela pukoi 6ptg bwu sampai uma, Yang si pembelanja plak balik keja koi 7.15ptg. Lagi lahh! Haishh..Ikhlas ka tak hang ajak ni..

Okay Mohammad Ameer Merangkap "Si pembelanja". Yang "Dibelanjanya" mestilah aku,hihii aku dengan Nadzrena. Berapa lama dah Ameer ajak makan luaq. Seingat aku dari aku keja KFC dulu.HAHAA! Ni bwu berkesempatan nak makan ngn dia. Dia bgtaw Nana, Nana gtaw aku pastu bwu dia gtaw aku skali g. Kira dia ajak Nana dulu la bwu ajak aku. Okayy, disebabkan kami dua tersangat lah demand, so perot pulak elerjik makanan murah, kami nak Steamboat*ntah betoi ka dak aku eja*. Tapi tu lahh, Ameer bletiaq macam makcik makcik sgt. Last last KFC jugak yang dipilih.

Aku dengan Nana sampai KFC dalam nak dekat koi 7pm laa..Sampai ja teros g pebetoi tudung kat toilet, besa la kami naik moto ja..Dah Comei comei gedik ja aku paksa Nana Snap pic.ngee~


[ KLIK PADA PIC UTK LEBIH CLEAR]

Yang Si Ameer sampai koi 7.30pm. Ni sapa yang nak belanja ni hah? Tension aku. Dah la kena beqatoq panjangg..Meluatt la.*orang nak belanja pon bising*Pastu dok tengah beqatoq tuh, Azan berkumandang. Homaigodd! dah berbuka, tapi kami maseh di belakang. Qamai sgt. Aku dgn Ameer ja beqatoq,Nana tunggu kat atas malaih turun.Nak jaga meja katanya. Tetiba ada pekerja KFC tu bagi air teh kat semua yang tengah beratur.Alhamdulillah :) Aku ja minum, Ameer dak. belagakk..

Sampai ja depan kaunter tuh, laju ja aku oder "Snack plate campoq ori dgn spicy,Xmeal zinger spicy, minum orange dgn pepsi.Pastu tambah Chesse wedges dgn nugged 6pcs" HOHOOO~ Nak belanja sangat kannn!! kita pon Oder sakan la weii..HAHAHA Ameer makan snack plate spicy jaa..hiihihii.

Tamak kan aku oder? Kesah plak aku. Then makan makan makan puas puas dan akhirnya tak abes jugakk..Hihii. Ameer kata kena abes kat situ jgkk..Btw, Ni lah Ameer :

[ KLIK PADA PIC UTK LEBIH CLEAR]


Sangat lah gedik,tutop hidong yang besar.HAHAHAA! Apa apa pon timakaseh la weii. Memang kenyang gila la. Seqonok la makan org belanja ni.Awat tataw..Even kena perli sakan dengan depa dua ekoq. Grrr~ Geramnyaaa!! Asa nak hawing tingkap ja Nana dgn Ameer ni. Mehngong dok peqeli aku. Saket hati oww.. Sebaik byk makanan,HAHAA!

Muka bahagia makan free..Hohooo~

[ KLIK PADA PIC UTK LEBIH CLEAR]


Hihii..Blomoihh gila. Muka lepas bukak posa la kata kann..Selekeh p lah,janji perot kenyang.Heheee~ Nana terok! dia bungkuss..Tak aci toi. Yang aku melantak suma kat situ. Tulang abes,tinggai isi ayam ja.HAHAHA! nak?

Okayy done taip taip. Harini kakak dengan adik aku nak balik uma..bestttnyaa! nak main bunga api.yeayy! Aku doakan depa pulang dengan selamat :) Nak raya dah. byebye.