DELIVERED !

Assalamualaikum,

Hohooo~ what delivered? Ngeee~ Kasot tempahan saye dah sampai.hihiii~ Act, tak digalakkan la beli kasot Online ni sebab takot tak masok ngn kaki kan? Tapi aku tengok pic dia, aku bekenan gilaaa! pastu aku pon COP 1 untuk aku. Lama jugak aku tunggu. Owner fesbuk tu kata dia bwu order dari luar negara, so depa bwu post, then lambat la siked. Hmmm serious excited woo~ Pastu seminggu dua ppastu dia kata dah post, HAHAA! sukasuka!

Teap hari balik keja mesti aku cari kotak kasot tapi takdak pon. Hmm rupanya masa posmen mai,takdak sapa kat uma aku. SO aku kena p tuntut kat pejabat pos. Kecewaaa sgt. Fine 5hari pastu bwu ada masa nak tuntut. Harini lah! balik keja koi 4.30pm teros aku p pejabat pos, takot pejabat pos tutop. sampai ja aku dapat kotak tu mak aii besaww nya. Almaklom, 2 kasot! HAHAHAA! aku order 2 kasot heels a.k.a wedges laaa.. okayy? Pastu skuter tu mana ada raga. Then kena kepit plak kat kaki aku kotak tuu..Malu owww... SO sampai ja uma teros bukak and try. Alhamdulillah celuih celuih kaki aku. Ngee~ sukee! tapi bukan nak tipu la weii tinggi melayut!! serious tinggi gila. Tekejut aku. Seribu kali gak la pikir nak pegi keja pakai kasot tu. Mak aku suoh sgt p pakai kasot tu. Besa la depa kat sana suma pakai kasot tinggi tinggi. AKu ja pakai kasot takdak tapak.Fine..

Okay let see ~
[KLIK PADA GAMBAR UTK LEBIH CLEAR]

nampak dak? tinggi oww. Aku sendiri gayat nak pakai. Ntah aku buat hiasan ja kot kat uma.HAHAHAA! Maluu pon ada nak pakai. Lepas lepas pakai, teros amek phone. Gedik ja rasa nak call biey.Hohoo~ So call la kacaw dia tido dalam bas.Kesian gila dengaq suara manja mangkit tido dia tuu.. Dia takmaw dengaq cita kasot aku! Mamun lagi masa tuu..Hihii~ so ayat dia "hmmm nak sampai dah ni, stg biey call len laaaaa" tengok tengok! tengok ayat diaaa...cemuih kot teap kali mangkit tido ja dengaq suara aku.HAHAA! biaq kat dia. 5minit pastu dia call. Aku gtaw dia tadi kata nak p kedai dia kat expo bertam tu sebab nak amek barang dia tinggai kat aku. Ni aku balik uma teros plak.hohoo~ excited nak pakai kasot okayyy, sila paham. Then aku siap siap lawa lawa sikedd p la expo bertam tuu.. Amek barangg..

Sampai ja sana, aku cari budak dia nama "mat min". Aku kenai la budak tu sebab rajen Amir bawak dia lepak lepak sekali dulu. So akibat dari aku tak pakai spek or lens aku pon tak nampak rupa manusia kat expo tuu..HAHAHA! maluu oww.. Aku dok tengok sorang mamat ni, tak tipu la wei aku nampak cam matmin. AKu pon senyum senyum kat dia PAstu dia macam nak mai tak mai ja kat aku. AKu pon macam "ehh silap org ka apa" haha! teros masok dalam kedai AMir even memang takdak org jaga pon! Cover okayy..maluu kot..Hihiii~ Pastu ada abang kedai sebelah tu selak baju tanya aku "Cari sapa nii" Macam gataiiii ja. Pastu aku gtaw la "Mat min manaa" Dia akat mat min p KL. Dok nipuu aku. Last last budak yg aku salah org tadi p cari matmin. Mat min dengan kalot kalotnya mai kat aku sebab budak tu gtaw matmin "Ada awex cari hang" HAHAHAAA! Pastu Matmin pon bukak la plastik tu tunjuk 2 sluaq  jeans Amir tinggaikan. Aku amek ja.Dia cita, ada pompuan mai nak beli sluaq tu tadi,tapi tu Amir bagi kat aku, so tabole jual.Hmm biey ni, kalo jual dapat gak untonggg..Yang abang tadi tu dok tanya la barang apa nak amek,sapadiaa bagii. Last last aku gtaw la " Amir" Teros dia senyum blah masok kedai.Hihii~ aku pon tak paham. Dia kata kat Mat min "awat la dari tadi tak habaq dia punyaaa........" Hmmm.. aku senyum ja. sembang siked2 ngn Mat min. Dia berbuka kat kedai tu ja. Suoh aku blnja dia plak,. Dia kata "Mem besaq kena la blnja" Hamboii aku senyum then tq kat dia teros blah.

Elok sampai kat moto nampak Abang Zamri dengan Abang Ed. Alahaii lamanya tak jumpa. Sembang seminit tegor tegor gituu ja. Pastu dia p sambong shopping.Pastu aku pegi lepak kedai Ijat then pegi bazar and balikk. Excited aku jerit kat mak aku "Makk!! tengok la ni,kakteh dapat seluaq" Mak aku kata "hang dapat ka hang beli hah" Hehehee... Kuat ja aku jerit dengan tak pasan abang n tok aku ada situ gak " Amirr bagi la makk!!" So nak tgok? Act atas tu ada dah pic sluaq tu..ni sluaq saja :

Ada 2 kan?  1 tu saiz 26,benang biru puteh tu. Benang Emas tu saiz 27. Aku pakai sama ja nampak 22. Yang bezanya kat pinggang. Saiz 26 tu kalo aku pakai tayah pakai belt dah, yg 27 longgaq siked, bole pakai belt lagi, tapi selesa la..So aku amek saiz 27, benang Emas tuu..Hihii~ sukerrnya dapat jeans benang Emass. Okay nanti aku bagi kat matmin balik saiz 26 tu.Itu la hasilnya bercinta dengan tokey Jeans,dapat jeans,kalo  bercinta ngn tokey balak, dapat banyak banyak balak.lagi bestt..HAHAA!

Timakaseh sgtsgt bieyy..macam macam dah barang dia bagi. Dengan duet belanja beratus ratus dah dia bagi masa aku kat uma sewa. Aishhh serious banyak laa.. Dengan Jam ni..Tak penah pakai jam Berjenama la biey..Sebelum ni pakai hak sepohinggit ja.hihii~Takot plak nak pakai.Hmm even hadiah, tapi rasa besalah ja nak pakai, sebab aku tak penah bagi apa pon kat diaa..Kesian diaaa dapat awex student yg always sengkek.I LOVE YOU so damn much Khairul Amir sayangg intan payungg.Hohooo~ nanti syg bagi kat biey plak naa..Tunggu kaya,HAHAHA!

Okay barang barang  ni suma delivered harini. Besttnyaaa! sukerrr.. Tengkiu Tengkiuuu <3>

2 comments:

Nurulee said...

Cantiknya wedges. Beli kat FB eh? hehe =D Ee mmg gila kasut tau. hmm, suka2. cantik. peace.

sitiinajihah said...

Yaka gila kasot? HAHAA! timakaseh.