LILIT LILIT~

Assalamualaikum,

From the title,can you guess what my story about? *sepiking*

[Klik Pada Pic Untuk Lebih Clear]
Okay fokus pada Model di atas yee..Hihii, nampak dak aku rasmi baju baru tu? Haaa..Polka dot,macam budak2 baju tu,ada bunga2 ribbon bagai kat leher tuh.Tapi tak nampak la sebab aku ber'hijab'.

Act,Lilit Lilit tu aku nak tujukan khas buat selendang bunga kecik yang pendek lagi pelik ni. Aku tataw cemana nak pakai shawl ni.Cari tutorial pon takdak.Kat bucu dia ada segitiga taww..Kalo ada yg terjumpa tutorial dia,sila sila inform aku okay? Then bila hati ni terhegeh hegeh and tergedik gedik sgt nak pakai shawl ni,so aku pon maen hentam ja lilit kot mana pon.Ngeee~ Dan hasilnyaaa..Taraaaa !!

[Klik Pada Pic Untuk Lebih Clear]

Fine..Tersangat lah gedik disitu. Ya pantang ada camera kot.Hihii~ Okay taw masa ni siap nak pegi mana? Pegi bank in duet ja -,-' Guna mesin ATM ja plak tu. Kot la nak kua deting ka kan,berbaloi la jugak melaram punya lama. Haaa..Ni jugak first time aku pakai shawl yg singkat blakang tuh.Selalunya aku layan shawl hak tigasegi kat blakang.Hehee~ Okay, pakai waktu perlu ja singkat singkat ni naa.. Pegi practical aku pakai tudung bawal bawah dada Okayy! yeahh! look very ayuu at office.

Aku bole reka reka lilit ni pon sebab adik aku tolong. Dia memang suka reka lilit shawl suka hati,tapi nampak kemas. So dia la yang tolong aku bagi idea yg bernas utk shawl ni.Tengkiuuu nuyun sayangg yang dah bertolak ke Port Dikson pagi tadi. Hmm..boring dah dok sorang dalam uma.
[Klik Pada Pic Untuk Lebih Clear]
BTW, masa aku kua ni aku singgah farmasi.Dan alhamdulillah akhirnya aku jumpak jugak bedak kompek aku ni 
[Klik Pada Pic Untuk Lebih Clear]

Jyeahhh! still ada muka berjerawat aku tu even nak snap pic bedak ja.Hihii. Lama aku tak pakai bedak kompek.Last aku ingat dalam bulan march,2012. Sejak sejak bedak aku pecah kat uptown tuu, aku cari tak jumpak dah kedai hak jual bedak ni.Ngee~ suka bedak ni,Mungkin sebab dari zaman sekolah g aku layan bedak ni kot.

Okay done, puasa puasa ni, liat plak aku nak bergerak dari katil,.hehehee~ Haaa! Harini aku tak bersahur.Sebab mak aku tak jaga, so sekali ngn aku aku tak jaga.Almaklom,hari ahad kan.HAHA! Timakaseh buat Amir si jantung hati sebab sudi call pukoi 5am tadi,sempat jugak aku minum air.Habuan kutip pahala ;) HEHEE~
byebye.

No comments: