Mak..Kakteh nak kua DETING :(

Assalamualaikum,

Dear Diary..*sini ciom siked*  MuahMuah! HEE~

Okay harini aku teman adik aku shopping.Duet seratus lebih gak duet aku abes teman dia.Ntah sapa yang shoping sebenaqnya aku pon tak paham.HAHAA! Geram taw dak tengok baju baju hak comei comei ni. Macam Awwwww..Nak tuh! Nak nieh! nak! nak! Apa aku nak suma aku beli.*bajet kaya* Sampai la duet aku tinggai sekeping bwu sedaq dan ajak adik aku balik.ngeee~

Sebenaqnya kami just pegi "Dato' Kailan" ja. Nak tengok baju kurung.Last last baju kurung selai pon tak beli okay.Mak aku bising bising dah. Dok perabeh duet kat lain. Dia kata aku ni macam budak budak. Alaaa..okay paa..manja ja rasa..HAHAA! Gedik bukan manja tu namanya. Okay lepas Dato' Kailan, kami singgah Pasar malam kepala batas. Abes duet kat situ bole tahan gak.Sampai tak luak la makanan kami beli. Rugi rugi~ Masa OTW balik tu kami dengaq mak aku bletiaq ja sampai asa nak ciumm mulod mak aku tu sampai diam.HEE~ Potpetpotpet dari pasar malam sampai ke rumah. Dia kata kami belanja lambat ngat,sampai saket kepala dia dok tunggu kami.Ciannn mak aku kan? bukan niat nak buli, cuma alang alang kua kan, kasik puas teros la..heheheee.

Okay sekarang ni aku dah macam orang semput dah,Agak geram dan macam nak bunuh ja mamat ni.Bole plak ngusik aku sorang sorang..Okay, dia tu aku dah anggap macam abang aku la.Pangge "abg" "dik" dari form4 ritu . Tapi tak text dah sebab dia pon dah ada awex kan. Malas nak kaco.Ada sekali tu awex dia jeles siap majok g.HAHAHA! sebab aku tegoq dia kat chat fesbuk. Then sekian lama tak text,malam ni dia suoh komen kat sini "cina ni" <<-- ha klik laa..aku pon excited bukak..Lst last kecut perot macam nak luruh jantung. mahu tidaknyaaa aku pakai earphone kot weii! dah la volume kuat nak mampos. gilaaa! ketaq aku..aishh.

So tu baru ayat pembuka tirai tu, ni bwu nak start bercerita.HAHAA! panjang pendahuluan aku kan? Bajet ada ja org rajen baca.Ahh naseb la.Nak jugak aku menaip sini. Nak ngadu nii hampaa..*Sini pinjam bahu nak lap hinguih* Sedihh owww taw dak...hmmm Okay Esok AHAD.Yeayyy! suka! suka sgtsgt! suka!*lompat lompat* Esok ada orang ajak I deting.Yeyeyy! sukeenyerr..HEE~  Tapi kan..yang sedihnyaaaaaa,

Aku tak mintak izin mak aku lagiiiii! sirius takot sgt, Mak aku bagi ka ni? Adeii mak..pleasee la..kakteh rindu Amir..nak jumpa Amir :( Hampa doa doa la mak aku izinkan aku kua esok. Nak sgt! Bwu nak dekat sebulan kami tak jumpa, aku rasa mcm setahun dah. Yelaa..sebelum ni teap hari jumpa. Ni balik kepala batas, sebulan sekali pon susah nak jumpa. Harap sgtsgt esok bole deting esok! Eeii! sedih taw dak. Makkk :( boleh naa? nak kuaa esokk..nak tengok cita SPIDERMAN tuu..Hihihii.. Excitednya nak mangkit pagi esok. Mintak mintak mak bagiiiiiiii~ okay bye. nak nangges dah rasaa.

No comments: