Jyeahh..MALAS NAIP.


assalamualaikum,

Aku rasa bwu dalam seminggu tak update belog,tapi asa macam dah berbulan, sebab berlambak lambak pic aku simpan nak upload sini.Tapi malas lah. Tataw kenapa takdak mood nak menaip ni. Ni tengah mengantok ni. Tapi mak suoh masak nasik utk sahur stg.Kang tinggai lama lama takot kering keras plak.

Okay cuti pertama aku minggu lepas sabtu and ahad, aku merenderk dgn abang aku. Sabtu kamii p tengok wayang. Cita "the amazing Spiderman" . Conclusionnya aku tengok cita ni 2 kali lah. Khatam! HAHAA! tapi kali kedua ni aku paham lagi la,sebab masa ngn biey ritu aku terlena sat,Hihii. aku pon tataw cemana bole lena,terjaga pon sebab biey nak gtaw "ouhh depa tolong diaa" aku dengan tataw apa, "ya" kan ja cakap dia tuh.Dia tak pasan aku lena,sebab kami tengok 3D, So pakai spek tu kan.Mana nak nampak mata aku.AHHAA! sorry biey sayangg,..Indah aman sgt disamping anda,sampai terlena.nggeee~

So sebelum g wayang,aku peras ugut abang aku suoh blnja Pizza Hut..Gedik nak mampoih aku suoh abang aku snap pic.Hihii. abang aku kata takmaw guna phone dia.Takot virus masok bila ada pic aku =="


Hoyeahhh! sgt berselera aku makan.Act,aku makan 2 potong ja. Tu action ja letak kat mulod, aku tinggai ja sebenaqnya.Perot dah full okay,. Abang aku makan 5 potong. Dia makan,teros blah tinggai aku sorang2 dalam pizza tu.Lelaki..biasa la tu kan..lepas makan patang betol kalo tak dapat rokok.Aishh..Abes aku makan,aku p tengok2 kasot,beg,skirt suma..T pepandai la dia cari aku. Then malas cita. Kami tengok cita ni sampai abes,cuci rantai aku suma.dan balik.the end.HAHAHA! malas nak aip okay,sila paham.


Then sangat GEDIK jugak aku nak upload pic aku kat opis.Hihii.. Edit suma tuh. Padahai muka berjerawat ja pon. Tu dalam kereta dengan dalam opis.

Sebenaqnya nak tayang baju baru. HEHEE~ malam tu aku jalan ngn sepupu aku p Expo kepala batas.Ingat nak jumpa Amir,tapi dia busy, so aku shopping siked. Hehee.. baju tu saiz "SS"..Kira okay okay la utk aku.


Haaa..nampak? Serious aku suka baju ni. Tapi kena pakai berlapis lapis la sebab jarang gila.Kang org2 kat opis tu tak jadi wat keja..Haaa nayaaa..hehee..Nak tayang baju tu ja. Okay selamat berpuasa,.Aku rasa nak lena sat.Stg Amir tepon,aku tutop la suiz nasik tu. Byebye.

No comments: