SABAR okay SABAR ~

Asalamualaikum,

Harini mood aku malas sgt. Dah la pukoi 7pagi tadi bwu tidur. Koi 8 mak gerak pesan pasal nasik,takpa la. Pastu pukoi 11tgahari aku bangon teros kemas rumah,makan mandi suma siap! Ntah takdak mood nak tidur. Then Koi 3ptg layan game dalam phone sampai tertidur..3.30ptg lagutu biey sayang call gtaw dia nak dating ngn Salem. Hilang mengantok aku teroskan maen game. HEE~ Mood maseh malas. Sebab takdak org dalam rumah, dan tak boleh berpuasa..Hmmm lambat lagi la nak abes posa gantinya. Okay2 maen game sampai koi 4lebih ntah bila masa aku tertidur balik. Bertoah punya anak dara. Koi 6.22ptg biey call. Okay dah petang..Teroknya aku tidoq. Sah malam ni tabole tidoq. Aku pon bangon la tutop2 tingkap suma.P dapoq cari makanan.HEE~ macam hidop dalam rumah bujang plak .Disebabkan aku tidoq waktu asar so mood jadi badmood sgt. Sgtsgt takdak mood okay? Sila jangan kacaw mood aku.

Pastu aku layan telebisyen tetiba mesej masok kat nube maxis. "sat b nak mandi" Adoii dah la nube tak kenai. Tetiba nak "b" dgn aku ni. Taw kenapa panas? Sebab semalam nube tu mesej aku nak berkenalan.*nak ngorat la tuh*.Fine aku perasan okay.. Aku tak reply,dia kata aku POYO !Poyo wei dia kata aku. Grrr~ suka hati aku la nak reply ka tidak,yg dia kata poyo kat aku tu kenapa,dah tu mesej lagutu plak. Okay mungkin dia salah sent mesej kan? Itu bermakna dia ada awex la nak kenal kenalan ngn aku tu buat apa. Apa punya boifren la. *Mintak2 Amir tak macam tu*.Kang dok kata bf org,bf aku pon macam tu susah plak kan.. Aishh.. Dah la mood tak bapa elok ni.

Seterusnya aku layan mak aku balik keja. Bincang pasal LI aku ngn Poli adik aku tu suma aku kena settle. *Err~ Qenyahh doe*. Okay aku merungut k.Aku dari dulu tasuka buat qeja qenyah2 ni. Borang aku masok poli suma kakak aku buat,aku tak amek taw langsong. Gila kan? HEHE~ okay nnt aku tolong. Pastu mak aku bebel siket2 sebab aku dok main belog tak buat siap2 borang2 tu suma. Fine salah aku. Sambil aku dok menaip tetiba tertarik plak tgok MELODI. Then aku pon kaleh kepala kot telebisyen. 5minit aku tengok sambil gelak2 dgn khusyuqnya tetiba Paklah tukaq ke Bola. ARhhhgg!! dalam hati aku ni macam  %$#@%^&^%$## .Saket hati gila. Saja dia. Taw kenapa aku kata saja? Bila dia kaleh ke Bola,aku dengan muka benggangnya layan fesbuk..Then dia tutop telebisyen teros masok bilik. Eyhhh!!bertambah benggang aku jadinya. Paham dak situasi aku sekarang ni? huhh! ntah kenapa dari mak aku kawen ngn dia aku tabole nak terima dia..Dia tak penah bersikap macam seorang bapak okay? sikap macam Raja dalam uma ni penah la. Selfish~ Aishhh. Ya Allah aku tahu berdosa tu suma. Tolonglah ikhlaskan hati aku untuk terima dia Ya Allah.. Hmmm...

Okay done! malas nak taip bebanyak menampbahkan dosa aku yg memang dah banyak. Hmm..aku pon ada perasaan marah. Maaf kalo entry ni tak sedap di baca. Aku takdak mood la. maaf ya kalo kasar :))

No comments: