Rinduu

Okay Asalamualaikum,


First of all, Nice pic jia ;D ngee~ 


BTW, boleh dak hampa tekan "Ctrl" serentak "+" boleh? Rimas aku tengok kecik2 ni..

Hai belog, harini aku serabut kepala hotak sangat. Even selama ni memang dah serabut,tapi harini terlebih serabut jadinya. Errr~ http://www.emocutez.com SERABUT SERABUT...............

Hmmm serabut pikirkan apa yang patot aku buat SEBULAN lagi ni? takan nak dok uma dengaq mak bletiaq ja kot.. Nak pegi uma sewa, tapi nak watpa p sana? nyusahkan hidop orang?ha? makkk!!http://www.emocutez.com macam mana ni! Aishh.. Okay semalam Nadrah sayang mesej ajak kua. Fine aku takdak transport nak kua ngn ampa. Moto pon dah kena curi,Yeayyy! tengkiu pencuri...Ehmmmm...Hmmmmmmmmhttp://www.emocutez.com Adeh.

 Aiyooo~ Dok kepala batas boring..Dok pematang pauh pon boring..Tapi aku kena p sana jugak,baju suma ada sana g. Kang aku kua pakai baju tido jaa.. Okay..Okay.. Aku patot p sana bila? tidoq sana? buat apa kat sana? keja? haaa! terkeluaq pasal keja..bukan aku takmaw keja. Tapi malas menyusahkan orang.heee.. Halaaa...kalo nak keja,kena susahkan Fifi. Kalo tak keja, aku nak watpa? jadi orang gaji tanpa gaji? Nak makan apa kat sana pon aku tataw, Fifi mesej aku semalam kata teap hari dia makan megi ja. Sian dia. Makin gedempol la Fifi oii..Aku ni dah la nak jaga badan..Awwwhttp://www.emocutez.com youuu...*kelip kelip mata* Blink Blink! ngeee~


Hmmm..Rindu..

hak nieh hak niehh..Rendu terok niii.. QISYA AFRINA sayangggg...Muah!Muah! *kiri kanan* Muahhh! *perot* Muahh! *Dahi* Pelox kuat kuat!! Arrrhhh! renduuu :(

Seterusnyaaa.......
NADRAH

Nadyra

 Nash,Pkah,Toy,Rehan
 Nana GILA



 LALA
WAS

Okay nak ja aku upload suma pic yang ada dalam ni.Ngee~ ada pic aku curi kat pesbuk. adeii! nak jumpa ampa suma masa cuti ni. Tapi macam susah jaaaaaaaaa.. Rendu Renduu..Nanti aku balik matang pauh,aku paksa NADRAH jumpak aku jugakk! rendu beb..


selama aku dok kat kampong ni..Rendu jugak dengan mamat ni..

HAHAAA! Rendu Rendu..http://www.emocutez.comRendu suma orangg...
Tak lupa aihh..HEEE~ Okay done upload upload gambaq even tak terniat pon nak upload pic banyak2.. Nak mandi..dah nak dekat koi 2ptg tak qeti mandi g,.. Busokk nak mati g aku bau...BYEBYEhttp://www.emocutez.com

No comments: