KULIT BARU.


Haii you allzzzz...! Assalamualaikum.

Hik nampak dak belog kami bertuka wajah ni nampak? HEEE~ nampak simple gila kan? Takdak serabut2 macam sebelum ni sgt.Masa nak delete tu macam sayang gak,tapi muak dah tgok.So I tukar lerr. Then puas hati la sikit even sedih jugak sebab takdak pic aku kat header tuh*sedih* . Never mind lah kan. Asalkan PINK okay pink? :)) ngeee~

Okay masok harini,aku dah ubah 4 belog termasok belog aku*riak*.Mula2 kak Ayu mintak tolong edit belog dia,so aku blajaq la buat header yg melekat dekat body belog tu. Bila dah siap hak dia,teros aku berkenan.Macam syg plak aku nak lekat dekat belog dia, sebab hak aku pon berpisah antara body dgn header kan*dengki*.Then aku pon gedik2 nak buat kt aku jugak. Woowww! tajuk baru la youuu "forgive and forget" Okay dak? aku tataw nak letak nama apa,main hentam ja. Pastu byk gabung code HTML.Macam dekat "about me" tu kan. Nak buat border kat follower jugak,tapi tak berjaya nak dapatkan code dia :( sedih oww..jadi cacat plak kat situ.Kan? Kan? Takpa,nanti aku try buat sampai bole. BTW you allz..see my Cbox there.Nampak dak? tuh yg atas tu ha..ada kotak melekat kat dinding belog aku. Haa..sebenaqnya aku salah buat tu.HAHAHA! tapi malas nak edit.Biaq ja cacat2 lagutu. Janji hampa bole tules.Ngee~ aku memang pemalas pon.

So apa yg bezanya..Semua la semua. One page for One entry,okay kan? Then pic myHubby sayang pon dah tukar,pastu takdak page "cintahati" and "diriku" dah. Aku delete dah pon. Semak samun abeh belog aku.HEE~ tu ja ada pon, lagu malas nak ubah.Dok bekenan lagu ni ja. So kita guna je la..

Haaa..btw,Aku nak mintak maaf sgt dkat kak ayu sebab buat belog dia jadi burok plak. Nak tgok? Sini aku promote sikit.


Haaa..klik kat gambaq tu kalo nak tgok page dia. Aku ni tak creative sgt nak buat header dgn edit2 tu.Cuma saja aku buat handal.HEE~

Ni satu lagi page Farahain aku edit.Tapi bwu sikit la.Nanti aku tambah2 g lah apa yg patot.Dia bwu berjinak jinak dgn belog.Dok tengok kawan2 dia blogging la tu.Taw dia pesan apa? Nak belog karton2 pink ada hello kitty bagai.Hello kitty okay hello kitty? hehe..Binatang feberet aku tuh.
Haaa..tudia..aku tataw la ampa perasan tak perasan kan,suma PINK.Kan? kan? HAHAHA! buat cemana..Atas permintaan depa la.Dah depa suka pink.

Ni satu lagi belog aku,tapi takdak link la k.

. Okay yer youu allzz ni my second belog lah.Takdak pengunjung pon.Just nak tayang menayang ja.Youu see sayangg,its BLUE okay? HEE~ sebenaqnya aku bekenan jugak wana "light blue". So belog ni aku buat biru. simple sgt.

Okay done tunjuk menunjuk kekriatifan aku,So dah. Tutop entry xD Byebye!

No comments: