BEBY SITTER

Assalamualaikum,

Selamat Hari Khamis semua :)) Okay dak picture aku letak? ngee~ masok dgn entry aku harini. "Beby Sitter" nak jadi mummy tabole lagi kan,so kita jaga anak org dah la.hehee~

Anak kakcik, Noor Qisya Afrina yang sgt comel. Taw dak memalam aku bukan bole tidoq sgt pon. Disebabkan aku tidoq sebelah beby,so aku tengok ja dia tidoq sambil gelak2. COMEI sgt paham dak comei? Eeeeii~ sirius geram gila,macam nak ganyam ganyam makan mata bulat dia tu..Eeeii~ sebaik anak org.HEEE~ Afrina suka golek2 tidoq pastu ntah kepala kemana, kaki kemana. Bueh gila. mengeliat sampai nangges2 la. Haa..masa tu memang aku kena mangkit buat susu la kat dia. Comei punya pasai, 5 6 pagi pon aku sanggop bangon. Beby Hafiz ada kat Taiping. Rendu laa nak tgok dia. Tapi jaoh. Hmmm..takpa, lepas rendu kat Afrina. heheee..Okay done, aku takdak mood malam ni k. pepaham je laa..pompuan kan..

 BTW,otak aku tengah serabut sekarang ni. Paham dak kenapa? Serabut dengan nasihat2 mak.Hmmm..Haritu mak dah nasihat,harini mak nasihat lagi pasal kawen.Sayu sangat hati aku ni. Bukan maktak restu,cuma mak takmaw apa yg jadi kat dia,jadi kat aku suatu hari nanti. Ya Allah berilah petunjuk kepadaku ya Allah :( Hmmmm..Biey sayang taw kan apa yang mak nasihat kan tu kan? Hope biey bole la buat apa yg patot.Syg tak paksa biey utk penuhi apa yg mak nak tu,cuma biey lelaki kan,pepandai la biey pikir.Tuhan bagi sifat kepimpinan dkt lelaki,so biey pikir la ya? Kalo benda ni buat biey serabut hotak then saket hati ka apa ka,yg buat biey nak cari gadis lain,cari lah biey..syg sentiasa sokong biey,dan takan halang.Okay?

Aku penah mengadu kat Amir pasal ni.Dia kata masalah kecik ja,aku yg suka besar2kan keadaan.Then dia kata pepandai dia.So I hope you know what you should do sayangg. So dalam keadaan hotak aku yang serabut pikir benda ni, ada plak perencah perencah dalam masalah aku ni.Aishh..kenangan2 lama muncul suma dalam sekelip mata. Semalam biey sayang call aku lewat. So hati aku ni memacam dah pikir.Almaklum pikir dia yg diperantauan tu.HAHAA! then kebetulan dalam masa tu kan, Abang angkat aku yg penah aku couple dulu chating ajak mula text balik.Adei~ pastu abang polis yg penah bertahta dalam hati aku tu pon tegoq jugak semalam,teringat katanya. Si exbf aku sorang tu mesej kat phone. Then bestfriends exbf yg lagi 1 chating fesbuk. Bekas kakak ipaq aku mesej fesbuk. Adoii~ serabut terimbau kenangan2 suma. Dengan nak text biey pon susah masa ni :(


Buat Hatiku, jangan berubah hati ya sayang? Percaya biey 100% okay? MuahMuahh!

Youu..hati ni rindu you sangat.Even depan mata pon,hati ni tetap rendukan biey sayang.Gelong kan? Ni plak tak jumpa,lagi lagi la rendu.macam nak nangges.Tapi I busykan diri I untuk kawal benda tu :') I MISS YOU SO MUCH.

No comments: