MONDAY!

Assalmualaikum,

hi guys! HAPPY MONDAY dude.

So sekarang jam 7.45am.Alhamdulillah anak dara sorang ni bangon awal even takdak kelas,err~MyEm0.Com  Insyallah pintu rezeki terbuka luas siket rini dari hari-hari sebelum ni.Okay done hipokrit2. Macam slow bajet baik gila punya ayu plus penyabar gila aku kan? nggeee~ padahal dalam hati ni mood maki hamun membuak-buakMyEm0.Com Mahu tidaknya wei..Aku dalam uma ni memang terkenal dengan tido,makan,bejalan dan gosip*tipu* then TIDOR tu memang ranking pertama la dalam hidop aku kan.So harini bajet kelas koi 8pagi. Aku bangon awal la bajet nak membersihkan diri ni lama siket pagi ni,almaklom hari pertama kan! macam tak pepaham plak korang ni.. Then bila dah bersih,cantik,cun,segak,menawan,eyeliner pon dah berbaris atas mata ni,aku un dengan semangat nya kol farahain. Memang mintak CIUM PAGI la bila dia kata kelas koi 12 kan. Mood benggang tapi hati ni sedih sebab takdak yg gtaw akuMyEm0.Com hmmmm..sedih tu siket, panas tu banyak -,-' Okay lepas2 tu letak phone sambil potpetpotpet sorang2 then buat status kat fesbuk*macam biasa* salin baju tido dan bukak belog.HEEE~ nak cool kan diri ni stg aku basoh baju,malas tido kang aku tak bangon da.

BTW korang, dah terlanjur aku update belog ni,aku nak upload pic "ahmad faris bin ahmad syafiq" Awwww!MyEm0.Com aku bwu dapat anak buah baru...waaa~ ritu pompuan ni lelaki plak.. rezeki mak aku la dapat 2org cucu tahun ni..hehee
tudiaaa tembam macam mama diaa..HAHAA! aku tabole nak tengok depan2 g.Nanti balik uma aku tengok la,sebab kakak aku pantang kat uma aku. Anak buah kedua, yang pertama tu dah masok 2bulan da,
Qisha Afrina, ni plak mata besaq cam ibu dia..haha! comel2 ada lesung pipit macam ayah diaa.

Macam-macam cerita aku nak sumbat dalam entry ni,BTW ritu aku ada chatting dengan akak ayu.Hmmm dia kata Alap kalo on fesbuk mesti bukak belog aku.So Alap taw la pasal aku dengan Amir ya? Doa aku kekal ya, Aku harap hang baik2 ya dan jumpa yang lebih baik dari aku ya :)

Then semalam dating Amir.Yeyy! sukasuka! MyEm0.Com hee~ Dia kata aku macam tak happy ja semalam.Yang tu ntah la, terlalu berperasaan sangat la semalam tu biey.Pikir apa pon tataw.Then bila balik tu bwu taw kenapa aku jadi lagutu.Tu aku sornag ja la taw..ngee~ Dan semalam cukop sebulan hubungan kami.Alhamdulillah. Harap kekal lama2 ya sayang.Tu yang gedik2 buat relationship dalam fesbuk tu. Youuu cepat la approve! i dah excited gila nak relationship dgn you dalam fesbuk ni...HAHAA! fine gedik sangat.BTW sila doakan kebahagiaan aku ya. waa sayang itu mamat maa..MyEm0.Com

Okay,kelas lewat done, anak buah done, akak ayu done, relationship amir done, sekarang nak heboh pasal pait hassan.HAHAHA! ni tengah chat ngn dia..tudiaaa depaaa! tanya kita cemana nak bagi blog cantik nohh..sakan aih..HEE~ dahdah, pikah bwu gtaw aku dia tenga baca tamadun stg aku kuiz ekonomi.. so,jom tido..stg kita baca na..GOODNIGHTMyEm0.Com

No comments: