LOVEyouHATEyou.


Assalamualaikum,




Korang  taw tak aku BAHAGIA sesangat saat ni. Oppss terlupa nak “hai”

HAI HAI ! XD

Okay Pagi ni jam 3.24AM aku rasa excited gegila nak update belog. Not HOTHOT gosipp naa. Just about ME and MY HEART.Okay? tak menarik dan takda kena mngena,sila choww~ kang kata aku tergedik gedik nak story cintan canton la..aku gatai la apa la..Even benda tu betol pon, korang tabole nak ngata okay? Sebab..”punya pasal aku la belog aku”.heheee

Maaf kalo ayat aku terkasar ya? 

Taktaw la nak start dari mana, member aku si Farhanah ni excited ja nak baca apa aku update.Tak menarik pon la Farhanah oi. BTW, aku happy gila dari semalam. Bukan selama ni aku tak happy,Cuma semalam aku terlebih Happy sampai buat aku tersengih sorang sorang sehingga lah sekarang.Dah macam orang gila dah.So siapakah gerangan yang berani buat aku gila ni..Hmmmm..Not jantan lain la dalam hidop aku sekarang ni kan.SI buah hati intan payung aku sorang tu lerrr..Awwwww sukee diaa taw tak sukee gilerrr XD
Okay,Amir suka snap pic kaki,HEE
Semalam kan...Amir gtaw kan..dia tules sendiri status tu...alaa..taw tak status apa? Hmmm..baca entry ni dulu "cerita fesbuk“ so kat situ kan ada cita pasal status tu kan? Ingat kawan dia,rupanya dia..katanya Suprise. FINE! Suprise gila! Happy sangat biey..Timakaseh taw..timakaseh sgt sgt! Taknak pandang laki lain dah. Nak paksa biey dok bawah ketiak syg diamdiam.Bole? HAHAA!  

Tadi Amir datang sini dengan Salim. Dating dgn Farhanah sekali. Masa tu Farhanah sebenaqnya tak senang duduk sebab “tuttttt” HEHEHEEE~ agak2?  Salim plak dengan pangai dia yang gilagila gelong siket tu ha, lagi la Farhanah tu tak senang dudok. Lawak gila aku tengok gelagat depa,tapi depa 2 sweet lerr.. Salim lari dari kereta dengan tuala biru then g pelok Farhanah selimutkan Farhanah ngn tuala tu. Aicewah! Hampaaa sakan nohh..sapa yang bercinta ni =,=” Amir dok usha awex kat blok depan tu ha.. Ada awex ja,jaoh dari aku ya? Dandan ja aku jadi adik dia.HAHAHAA! Amir Amir...macam2 la..Tapi aku okay ja ;D aku caya dia. Kekawan dia selalu pekena dia dgn awex2 lain bila Amir OnThePhone ngn aku..Cian dia. Tapi aku pecayakan Amir,bukan kawan dia.ya? dan aku harap dia pecayakan aku juga
Aku suka kau la gelongg~

Nakk ja aku gtaw Amir yang aku SAYANG dia sangat.Nak gtaw dia banyak2 kali sampai dia muntah hijau,bole? Aku memang nak sangat bawak dia jumpak mak aku. Tapi aku takot..Bukan takot mak aku marah. Aku taw la mak aku mesti bising siket kat aku.Mesti kata aku gatai la apa la. Tapi aku takesa benda tu.. benda yang aku kesahnya, bila dia dah jumpa mak aku..then cemana kalo aku ngn dia tak kekal? Ada orang ke 3? Kot ada Ustazah berpurdah mana ka masok minang Amir tu.Hmmm..risau aku. Dah la dia tu HOT! Betol2 ka dengan aku ni? Aishhh,...apa bezanya aku dengan exgf dia yang lain? Parents depa pon Amir penah jumpa,then break. Aku takmaw macam tu. Kalo jumpa mak aku,aku nak stay ngn mamat tu insyallah sampai pelamin. Amir!!! Sirius la ni!! Aku nak kat ang,ang nak kat aku sunggoh ka memain? Hmmm...Apa bezanya aku dengan gf dia yang lain ha? Kekadang aku macam terpikir jugak..Aku bole tinggalkan dunia berscandal,melepak ngn laki, kua dating ngn scandal n kawan laki suma untuk dia. Harap dia tahu dan hargai.

Okay kalo nak cita pasal hati dan perasaan ni memang tak tido la aku malam ni.BTW aku nak berterima kaseh sangat kat Amir sebab buat aku HAPPY gila. Aku happy ada dia. Timakaseh ya..hehe..dahdah! time to sleep.. talking n typing is NOTHING,doing is SOMETHING,okay? So you nanti cepat2 masok minang i ye..HAHAHAHA! byebye!
So Sweet.HAHAA!

No comments: