Laptop Lingkop ;)

Asalamualaikum, fiwiitt~ selamat datang ke belog berhabuk ni.

Maaf yahttp://www.emocutez.com, macam lama ja aku tak ter'update' belog ni.Bajet belog kau tu HOTnSPICY sangat ka jia? err~ pleasee..Bukan apa wei laptop aku buat hal doe.Sedih pon ada terkenangkan jasa-jasa laptop aku selama ni. Hmmm sangat merindui laptop aku yg tersandar kat dinding dalam bilik kakak aku tu. Sapa pon tak terhingin nak bukak,termasok la aku.HOHOHOO~ zaman sengkek sengkek ni la dia nak bermanja manja pon kan, dah la nak makan pon susah. So nanti2 la aku pebaik laptop tu. Bajet 300 gak la nak bagi elok pon sebab kena beli hardisk baru kot. Adeii~ laptop laptop...menyusahkan betol la beby aku sebijik tuhttp://www.emocutez.com.alololo bucuk bucuk sini Muahhh! siketttt.hehee..Okay done cerita pasal laptop aku.

Okay No story dalam entry ni. Kalo nak qada balik cerita-cerita aku yang terbelengkalai tu jenuh la nak taip,bole kematu jari aku.Kita cuci mata jela ya? nak tak? taknak? okay fine! tekan ja pangkah warna merah atas tu ha, g belog org lain,bluekkk..nak jugak aku tayang pic2 cun melecun kan..so sini cuci mata maih..http://www.emocutez.com


 pic masa kemlas kami buat explorace. masa ni satu kelas pakat pakai "taik cicak" hitam puteh belaka. tapi pic tak upload un.
 study account di mcD
 mengedik cuci mata dalam jusco
karok sakan sakan ;D

Okay kalo nak upload memang tak ter'upload' la aku sebab banyak kot pic. Ni pic aku amek kt fesbuk ja.Curi dari fesbuk farhanah. tengkiuu kawan ;) Malas nak amek dalam phone aku,ntah mana aku hawing USB ntah. hak ni dah la na? Aku pinjam laptop fifi ja nak upload ni pon. Orang susah la katakan..hmmm..BTW, disebabkan aku online chat then aku ternampak seorang gadis yang Awww sangat comel dari dulu dan harini terlebih comel, so aku paksa dia tag pic dia kat aku. Jahat kan?ada aku kesah? aku nak gak pic ni. ngee~ SYAKIRAH :) gadis berlesung pipit.
Comel kan? Mungkin teddy bear dari pak cheen kot. Berapa kali dah dia mai sini,tapi mesti ada halangan..Mintak2 nanti ada rezeki la jumpa ngn kyrah.HEEE~

Okay dahdah, aku mengantuk ni. stg nak solat asar pastu mandi then bawak beras g uma farahain. Lepas solat magrib,makan2 nasik dia masak pastu study account sampai lebam.jomjommmm..

No comments: