Cerita FESBUK.

Asalamualaikum,

HEHEHEE~ http://www.emocutez.comSweet kan pic kami atas tu.Ngeee,timakaseh la puji puji bagai.Kami memang romentik pon. Menari nari pusing pusingkan skirt.
Adeii..LOVEYOU lah Amir.. Sini ciumm siket Muuahmuah!http://www.emocutez.com HAHAHAHAA!

Okay sejak bukak mata pagi tadi aku macam excited gila nak cari mangsa mangsa yang boleh aku pemangsakan untuk menjadi mangsa aku.HOHOOO~ ayat hindu. aku nak pinjam laptop hampa lah! nak update belog. Nak gosip pasal fesbuk ni. So malam ni aku tido uma Farawahida then paksa dia kasik laptop dia untuk aku bergosip..Tengkiuu sayangg..That why la aku sayang dia terok terok.Ngeee~

DahDah! So korang dah baca status aku yang bajet ustazah gila tu? dah? dah? sini aku kasik tengok siked.
(KLIK pada gambar utk besar)

haaa! nah! nah! bukan status ja aku tempek situ,siap komen komen g aku tayang.Amek kau! Cewahh! nampak tak Hubby aku komen tu?  si Khairul Amir pon komen bajet ustaz gak tu hahttp://www.emocutez.com.HAHAHAA! Tapi harap harap berjaya la dia jadi TOK IMAM aku nanti kan.Korang doa doa kan la yaaa? yaa?

Okay Okay sini aku nak kasik cerita siket. Korang taw tak.....Ada orang tu kann dah pandai update status weiii!! Ada nama aku kot..perhhh! bangga gilerrr..Macam nak pegi pelok pelok cium kuat kuat takmaw lepas dah jaa..aicewah! nak tengok? sini sini,
(KLIK pada gambar untuk besar)

Nampak? Nampak?Awwwwwhttp://www.emocutez.com you nak gode i ke sayang..HAHAHA! Fine aku perasan gila.. Okay      lepas dari baca status ni otak aku pikir pikir memang bukan dia la yang update status kan. Sebab selama aku kenai dia tak penah plak aku tengok dia update status.Selalunya bukak fesbuk cuci mata tengok kereta kereta drift ja. Ni mesti keja kawan dia.Mungkin TAN SRI ATEH kot yang pekena dia.HOHOOO~ terpaksa la mamat tu jadi mat jiwang.Memang masok laaa,muka pon dah jambu kan.Lepas ni amek ujian jadi mat bunga plak yerrr...heee

HEHEE~ maaf kalo ayat saya kasar ya awak? hmmm..Even Amir ni bukan cinta pertama aku,aku harap dia cinta terakhir aku :) Ntah kenapa la aku senang nak sayang gila kat dia. Kenapa eh? aku pon pelik..ntah apa la yg ada kat dia buat aku rasa takmaw hilang dia.. mulamula tu aku just macam suka tengok ja,sebab dia hensemkan!hahaa, masa dia gtaw dia sayang aku tu...aku macam "errr~ biar betol mamat ni" memang aku tak caya la kan sebab baru kenal kot. otak aku pikir dia playboy gila r..hahaha, masa tu suka ja..takdak la perasaan sayang ni.. then semakin hari semakin berbunga bunga plak hati ni..adeii~ harap tak disakiti laa suatu hari nanti. Kekadang pikir sorang2 macam berserah ja kekal ka tak. sebab exgf dia suma  cun cun meletop kot wei, aku ni apa la sangat.jerawat pon banyak kan..aku ni plak bertudungkan,depa rambot cantik2 :) haii la biey sayangg..ikhlas ka bercinta dgn sayee ni.....apa2 pon nak ja aku gtaw satu dunia ni yang aku sayang kau gila biey oi..aku paham sangat kalo dia ada scandal atau pompuan lain. sebab aku layan dia tak sehebat pompuan2 lain layan dia...hehee. tapi memang takmaw pandang la laki lain dah.nak dia jaa..bole? heheheee 

i LOVE you SO MUCH Amir <3

So kesimpulannya aku malas nak tanya dia. Mesti kena bahan terok punya lah kat kedai dia tu..hahaa, padan mukaa anda http://www.emocutez.com 
DONE! DONE! dah abes taip dah...nanti ada masa aku gosip lagi..cerita pasal FINAL EXAM. ya? byebye.

No comments: