Nak balik KB.Yeyy!

Assalamualaikum,


Awww..KB gitu youu...kau ingat nama kampong kau ja ada nama glemor, KL,UK bagai.. KEPALA BATAS aku pon ad lerr k *tangan di bahu,mata ke atas*

Okay,niat dari hati aku yang suci ni memang nak balik uma,tapi otak aku serabut jugak pikir mak aku ni..Even kak cik ngn adik aku kata yang mak aku tak marah pon,cuma takot kena perli ja wei.. pasal apa? taw tak aku dok mencarut apa ni? cemni aww...dah baca lom entry aku " kantoi lerr~" ha pasal kantoi ngn kakak aku tu...Ntah apa yang dijelesnya,bole plak p report kat mak aku..memang best la wei! padahal mak aku taw awai g benda ni..cuma mak aku tasuka la report2 ni..macam terok sgt ja sampai nak report2 bagai kan..kan ritu Amir penah antaq aku balik uma,yang mak aku nampak tu.....mak aku takdak la bising2 macam kakak aku tu.aishhh! tensen tensen..

Haa...pastu mak aku ada la bebel2 sikit kat adik ngn kak cik pasal aku..HOHOHOHO~ adik ngn kak cik yang report kt aku..style gila depa ni...ni cemana aku nak balik ni ha? kereta kat uma rosak, abang balik keja 8pagi,ptg tuu dia nak rest...nak suoh sapa antaqqq! Amir? taknak susahkan dia...nanti kalo sampai uma,mak aku pangge dia masok uma cemana? dok interbiu plak..adeii~ takmaw3.. malu kat Amir nanti..

Eh3..aku baru kol abang aku ni..hehehee.. dia cuti keja plak esok.. so dalam lepas mayang jumaat gitu dia mai amek aku la...yeyy! sayanggg abang...ngeee~ BTW,lain hari,giliran biey plak hantarkan ya sayangg..

No comments: