LADANG ANGGUR.

Assalamualaikum,

Hello Hello :')
Kehadapan korang korang yang tak ikot pegi ladang anggur..sila jeles. timakaseh.
dapp uhh !

Ahad lepas aku ngn membe2 ada lawatan pegi kenduri ==' macam best ja kan? memang best pon. kampong tu kat sik,kedah.. 2jam gak perjalanan kami even yang bawak tu Raja Drift-,- Then sampai ja kat kampong tu teros pegi kenuri makan puas2.
(klik pada gambar utk besar)

err...abaikan mambang di blakang gadis2 ayuu tu..HEE~

Abes makan teros pegi LADANG ANGGUR..Awww...excitednyeerrr >.< hehee... so dalam beberapa minit pastu maka sampai la kat ladang anggur tu..wahwah! sangat teruja tahu tak teruja? sebab macam cameron highland dah..tapi cantik lagi permandangan sini..romentik yuuu <3 hehehee..pastu kami salin2 baju then jejalan la kat ladang tu... okay,malas taip..jom cuci mata layan pic aku ;)












<3

nak gak letak kann.hehe


Okay, malas nak upload byk2...ni ja yang mampu aku upload..nak bebanyak meh tgok kat laptop aku naaa...ngee~ k bhai!

2 comments:

Anisa's Corner said...

eee. bestnya pegi ladang anggur! geram gila tengok anggur2 tu. rase nak ngappp je! :D

sitiinajihah said...

kankan? hehe..kalo bole nak ja ngapp,pikir hak orang ja tu..hehe