I'm Study kot wei.

Assalamualaikum,

Okay minggu ni otak aku sangat kusut rambut pon dah macam orang sakai akibat lecture yang suka ngacau rumah tangga aku yang bahagia ni -,- Yelaa,bole plak dia bagi test,kuiz bagai*konon aku sorang ja study*.. Nak kua dating pon tak sempat!*gatai* isnin kuiz tamadun islam..haram aku tak baca pon...tawakal jaa.HAHAHA! terok terok...selasa(harini) sepatotnya ada test law...semalaman aku membaca sampai tinggai b aku tu sorang2 la tido awal punya pasal kan..last2 dia cancel wei! memang mintak penyepak betol aku dengo..Hmmm then di tunda kepada hari jumaat...kira hari jumaat ni aku ada test law n 2 kuiz costing..malasnya nak study..bila la nak abes sem 6 ni...cewah! sem 3 pon merangkak rangkak lagi kan...ni aku tengah tungkus lumus study akaun..heeee~ dapat bayang kan tak aku study sorang2 jadi lagu mana? ha...bayang kan la bole update belog lagi! HAHAHAHHA! aku memang handal ;) Awwwww,....Ngeee~ okay, tadi aku dah abes khatam bab 1..bab 2 ni aku tengah baca lagi...tapi cemuih, so aku main fesbuk,mesej boifren, ajaq dayah buat header then update belog... Busy kan aku study? ya ya  ya...so korang jangan kacau aku study..aku na khusyuq ni wei! awat la belog ni bole muncul depan mata..hadoii,

Okay dah..jam dahh pukol 12..mata aku dah berat dah dok hafal jalan kira "hire purchase" ni..so jom siap nak kua makan sat aih dgn abang jambu batu sayee sorang tu...heee~ stg kita sambong study...

WISH ME LUCK! sekian.

No comments: