Boringnyaa

Assalamualaikum,


Okay takdak punca,takdak idea,takdak mood, takdak tajuk...Aku rasa macam nak sangat update belog malam ni,even takdak benda nak tules.Boleh lagutu? Takdak benda nak tules pon,panjang ja aku punya pendahuluan kan..pepaham jela orang tengah boring ni..

BTW,esok kelas lewat. YEYYY! dapat rasa tak perasaan aku bila dapat berita dari Farahwahida yang kelas batal? kelas akaun plak tu..3jam kot weii..perhh! nikmat tido itu dapat dirasai..NGEE~ Pikir seribu kali jugak la nak puasa esok.. sebab kelas start lewat,abes pon lewat-,-' ada presentation "accounting system" hmmm malasnya nak dengaq depa bletiaq kat depa tu esok..dah la aku ni jenih lemah accounting system ni..Tak penah tak mengantok dalam kelas dia..kompius betol laa.. ada mambang kot dok jaga kelas tu..

So malam ni aku patot buat apa? kelas koi 11am esok.. hmm kalo tak bole kua ngn Amir kan? rendu kot. Tapi takpa laa..takdak rezeki nak jumpa kan...kumpul rendu banyak2 dulu..nanti lepas rendu ye.. hikhik! i nak gayot dengan you malam ni, tapi you busy dengan ghost rider n membe2 you kan.. so, takpa laa.. sayee paham.. takdak rezeki jugak nak gayot pon kannn.. tak sedih, tapi happy bila you happy,ya? ngeee~ tediaaaa ayatttt, bajet pasrah abeh r..HAHAHAA!

Okay, so disebabkan aku takdak keja sesangat malam ni..aku layan fesbuk..tak gatai2 pon..just gitu2 ja...chating membe aku yang gelong2 ni ha.nak webcam farhana ngn farahwahida tapi depa hilang mana tataw.. perot aku dah la saket ni minum coffee mix. wahai si pemberi,ikhlaskah kau membelanja aku ni =="


okay,entry yang membohsankan. takdak benda pon nak taip.. jom tido..btw tadi aku boring2 tahan rendu kt abang jambu aku tu.. ada la aku edit pic siket..nak tgok dak? hahaha! mesti juling mata kalo tengok.. 


Saja bagi kecik.Okay done buang masa disini, choww~

No comments: