KANTOI lerr~

Assalamualaikum,

Oh hai youu boiprengg gelprengg! comei harini,singgah baca entry nak tak? *mood gedik*
Aku ni kalo ada benda nak gosip,baru la pandang tikargetah sayang aku ni.kalo tak busy berblogwalking bagai..aishh..BTW, sejak dua menjak ni makin busy merosakkan belog orang.best kan? for example*aicewah* belog budak mana ntah aku edit ritu..ntaq mesej kat fesbuk suoh edit belog dia..fuyohh! macam handal gila ja aku ni kan..bajet ja lebih..hehe, then belog fifi, header belog yati, dan information belog dkt dayah..farhana pon mintak ajarkan edit belog =,=" korang tak nyesal ka? kang tak nampak rupa belog nnti..heee~ okay done merapu rapu,jomm ke tajuk sebenar,

Okay,entry ni just nak gosip HOT HOT siket pasal orang yang gila bercinta sekarang ni...Mak antaq mai blajaq,ang dok becinta*ayat biey sayang* HAHAHA! suatu masa nanti aku update pasal studying plak yee macik pacik..baik sebenarnya saye ni..hehe..haish! dahdah! suka nak melalot,bila nak gosipnya!

*dah perengan ke3,bila nak mulanya macik oi* Cemni tau, aku dgn Abang jambu aku tu rancang nak date Ahad bersamaan18mac jam 12tengahari di sunway*wahwah,macam surat khabar da* haaa..pastu koi 1 baru kua -,-' okay,dia kena tahan ngn JPJ..HAHAHA! tahniah! tahniah! tu laaa..Sayang kereta sgt,kan JPJ dah dengki tu..hohoho~ ciannyaaa sayang saye tu yee..abes duet nak tukaq enjin,plate,tintet bagai..hee, Drift lagi naaa.. okay then, niat nak pegi sunway tu sebab dia nak SHOPPING taw SHOPPING?! okay dia yang nak shopping bukan aku. Aku just jadi bodyguard dia takot ada kes kecurian nnti bole aku jadi SuperWomen..HEHEHEE~

Then tengok cita "7 petala cinta" pastu makan2 dan jalan2 mall pusing pusing tawaf tawaf takdak baju yang bekenan..ya! mungkin cerewek :P pastu lepak kat taman robina..err~ tempat biasa*.. elok dok berdating melihat keindahan laut yang cokelat2 sambil makan "mister potato" tetiba adik aku call.. potong~~ huhh! kacoww! kacow! aku angkat la kan. kang tak angkat,nangges plak org2 rumah aku tu..hehe, then adik aku gtaw dia ngn family OTW nak pegi uma sewa aku..Mak aii~ mampuss..aku ada luaq ni weii. adeii, dalam otak aku dok nampak dah muka bengis kakak aku yang perot bulat(9bulan) tu dahh..mesti kena bletiaq ah. berat gila nak balik..mcam kat otak ni terbayang...mengucap pon banyak kali dah..HAHHA! sambil pikir alsan bagai..Amir? err~ busy pebetul rambut,almaklom nak jumpa abang ipaq. You ni kan sayangg,ada ja buat i tersenyum kan? hehee..

Okay sampai ja depan uma sewa tu..dok nampak dah dari jaoh kereta kakak aku tu..adeii~ ada abang shafiq,kakak,kakcik,adk dgn anak kakak tu.. sebaik mak takdak kan? kalo tak dia suoh benti bljaq,p kawen tros..hehe.. then Amir pon dengan muka control machonyaaa,kluar kereta berjalan p salam abang ipaq aku tu...cewahhh biey! itu pasal waa sayang sama lu maaa :) alhamdulillah suma jalan lancar..ngeee~ kakak aku just perli2 aku..kata aku gatai la apa la..macam dia tak penah buat ja dulu kan =.=" abang ipaq aku kua kereta g sembang ngn amir..fuhhh! legaaa.. haa,pastu kakak aku kata "kenapa boifren ang puteh,dah la dgn ang yg hitam..kalu ngn aku takpa gak" aiiiii kakak aku ni..mentang2 laki dia p perlis kan.. BTW, even benda tak rancang pon,hari tu la paling aku suka. nak sangat jumpa family kan kan? ha nahh jumpa hak tu dulu..nanti tunggu turn "mak" "abah" dgn "abang" plak..heheee~ lepas ni tayah betol2 rambut,betol songkok masok minang ya sayanggg? HAHAHAHA! gatai gatai* haaa! pastu sempat jugak aku posing dalam kereta dgn kakak aku yang garang tu..hehe

Tu bukan anak dia..tu anak kakcik. nama "NOOR QISHA AFRINA BINTI SALMAN FARIS" comeiii oo..kakak aku hak ni tengah mengandung..hampir 9bulan dah...insyallah bulan depan aku dapat anak sedara lagi sorang.yeyy! bila scan,katanya anak lelaki..woww! okay done, bila di tanya pada Amir, dia kata kakak aku sporting jugak..hahah! ikot mood ja tu.

haaa..panjang jendelaa entry aku..ada aku kesah,aku suka menaip naip ni..okay dahdah, nak berfesbuk plak. bhai~

No comments: