aku suka kau la GILA!

Assalamualaikum,

Baek lah, tajuknya tersangat lah jiwang +.+ Gatai meqela la aku ni..noh? HAHA! okay entry yg sgt jiwang.. Aku confused sebenaqnya..confused sgtsgt! hati aku terbuka luas gila dekat "khairul amir,21" ni.. takdan dia nak ngorat,hati aku dah terpaut..mungkin sebab dia hensem.HAHAHHA! okay okay, first kenal ritu terlintas gak dalam hati aku "hensem,jambunyee..Awww.." Tapi dia tak layan aku un.. hmmm...mula2 lagutu la..sebab dia tak layan aku pon masa aku p kedai dia tu..dia layan farahwahida ja..yala sapa la aku ni kan! pndang pon tak kan..fine! fine! aku taw la aku tak segak kankankan.. okay takpa takpa...

Tetiba pegi kelas dengaq cita dia mintak num aku..mak aiii~ happy gila kot..hahaha! gatai gatai! okay pas dia dapat num aku,dia tak mesej aku langsong ==" (tertunggu tunggu) HEEE~ sampai hari ke berapa ntah, dah kua lepak pon ngn dia, baru dia kol n mesej...cecececehh! hati dah berbunga bunga dah ni..


okay malas nak cita apa jadi..sekarang ni, apa yang aku nampak, dia MATURED gila even muka gila jambu..haha,, pastu BAIK.. ya dia baik...bagi aku dia baek sangat lah even aku baru ja kenal dia..dan aku suka perangai udoh dia XD hahahaa. Then DRAMA ROMENTIK yang buat aku tersenyum teap saat tuh..HIHIHI...First time aku jumpa lelaki yang tak reti bgtaw dia sayang aku dalam mesej..dia tak puas..dia nak bgtaw depan2...kalu lah cerah masa tu,memang merah la muka aku kan..senyum lebar2 sebab suka gila..HAHAHA!

 fine! AKU SUKA DIA! AKU SUKA DIA! okay?  

( klik kat pic utk besar)

Wink Wink* Dia tak reti buat muka macho..muka sirius dia handal! tu pon aku tangkap candid.. BTW, kuning blakang tu bini dia...dia sayang kereta tu lebih dari aku..HEEE~







Then now I'm yours HONEY. Timakaseh kerana sudi mengorat sayeee :')


Youu make my heart SING! 

No comments: