Overnight Mengail.

Assalamualaikum,

hai! hai!http://www.smileycodes.info

Rajen plak aku update belog sejak sejak hati berbunga bunga ni,eh tak tak! sejak abang aku pon ada beloghttp://www.smileycodes.info....hurmmm...okay, dah kebetulan keluar pasal abang aku tu, sini aku nak cita pasal semalam...HIK! benda ni tak rancang pon taw tak. semalam abang aku ada gtaw dia nak pegi mancing....dengaq dengaq tuh laju ja aku ngn adik aku sahut "nak ikot! nak! nak!"http://www.smileycodes.info padahal assignment berlambak lambak g tak siap...tapi nak ja ikot abang aku tu.. disebabkan dia tak bagi ekoi,dia kata "p stg balik subuh esok,maw?" kami okay ja kan...kan cuti ni...pastu abang kol kawan dia..gtaw kami nak ikot...hehehehe... so, dah dapat lampu hijau la kan..yes!yes!http://www.smileycodes.info... mak aku berat hati siket nak bagi kami p...dia kata ada orang pantang dalam uma pon nak pegi laut ka...risau la kan..kan ada beby tu...pastu kami pegi jugak... hehehehe... lepas isya' lagutu kami siap la p..mak aku kata "hampa ni nak p mengai ka nak melawa!" HAHHAA! bersiap gila lama, segak kemainn! ngeee~ okay perasanhttp://www.smileycodes.info okay okay, pastu kami pon p la sana..amek membe abang sorang....kami p 4 orang la kan....

okay dah sampai..hehee..malas nak cita sepanjang perjalanan tu singgah mana,jumpa apa suma kan.. yang penting kami sesat..hehehe... sesat sampai tempat apa ntah...golap gelitoo.dah tu atas bukit2 hutan...rumah banglo usang2..hurm seram gila...okay,sampai ja tempat tu lagi seram! dah la gelap....kena jalan atas titi kayu sampai tengah laut! titi tu plak ada kayu2 yang renggang2....dah la malam...maw silap langkah memang jatoh laut la aku...so,kena jalan dengan hati2 la http://www.smileycodes.info..hehehe...sampai ja kat tengah laut ujung titi tu,teros aku ngn adik aku dudok.. takmaw gerak mana..takot! dah tak qeti beqenang.. pastu teros bukak phone mesej Abang jambu saya sorang tu ;) Awwwwww! HEEE~ then kami lepak situ sampai koi 5... makan2 cokelat...ikan dapat byk la jugak..bole gosip2 ngn abg aku suma..aku gerak2 jgak last2 tu...jalan2 atas titi tu..almaklum..dok situ dari lepas isya' sampai subuh..dari takot teros berani..... yg bestnya..dok ujung titi sambil gayot2 dengan anda...menghayati permandangan lautt..angin nya...fuyoohhh best! paksa mamat tu teman aku jugakk..cian dia..padahal dah ngntok gila dia tu..cian diaaaa..sini nak ciummm http://www.smileycodes.info HEHEHEEE...

Kami singgah kedai makan..mam roti canai..pastu balik uma...sampai uma ja, basoh baju, solat then dalam koi 7 teros tdo.....sampai tgahari..NGEEE~ ok.bhai

No comments: