Header baru.

assalmualaikum,

hai! hehee... okay..dari tajuk pon dah taw apa yang aku nak taip taip pepanjang kat sini kan? NGEEE~  aku ada header baru! walaweiii~ dah la nak update belog pon susa,tetiba ada plak masa nak buat header..hehe.. pape pon aku suka header ni.. sebab ada muka aku..yela tak secantik korang,tapi ada gak muka aku kat atas tu..macam syoqqq ja qasa..BTW, pic aku pakai skirt ni masa nak kua datang dengan abang jambu sorang tuh..HOHOHO ;) dan aku suka dating dgn dia.. Awwww..sangat jatoh cinta..HAHA! okay melalut..

ni header lama aku.

.tak cantik jugak.PINK jugak..Eiuuwww aku pon tataw sejak bila aku suka pink.. padahal dulu gila elerjik dengan warna ni..mungkin sejak aku sayang "nadrah" kot..HAHHA! tu minah pink masa sekolah dulu...hik! dan nii header baru..

Dan aku suka aku suka aku suka lahh gila!! HAHAHHAA.. okay the end.. byebye XD

No comments: