sekian lama menyepi.


Asalamualaikum,

Ohokk ! Ohokk ! fuhhhh...fuhhh...BERHABOK ! terok tuan belog ni=,="

Hmmm..apa2 pon,hai :) sekian lamanya aku diam dalam belog ni..macam macam cita aku tetinggal dan malas nak cita balik.. yang penting sekarang aku dah dapat Galaxy Y hahaha! nak beli hak galaxy Tab tapi tak mampu..so,beli mini galaxy jerrrrr...hik! BTW, belog PINK aku dah jadi apa ntah.."like" friends dari fesbuk tu mcm lingkop,so aku buang..."shoutbox" pon mcm ada benda yang tak kena..mungkin depa merajok..hehhee..so mcm2 dah aku buang dari belog ni.. dan! dan! "header" tu on the way nak buang jugak...burok gila..hmm..lama2 aku buang skali ngn belog2 ni..

haaa,,sekarang aku ada kat uma kepala batas dah*jumpa jugak jalan balik* memang lama gila aku tak balik uma..yelaaa...isnin sampai jumaat kelas..sabtu ahad keja..hehehee..ni raya cina bwu balik,sbb cuti 5hari kan..RENDU gila kat mak aku...mak aku tanya tadi aku balik x masa dia balik dari beijing.. aku kata dak... taw x kenapa? dia simpan buah kat aku..sampai buah tu busuk :( makk..maaf.....

so,aku sampai sampai uma tadi aku nampak kakak aku ;D hampa nak taw dak perot dia dah besaq! alhamdulillah 9hari g aku dpt anak menakan..hik! excited gila! nak dukung baby kakak.. kakak tataw laki ka pompuan.. dia kata takesa.. kalu pompuan dia nak letak "nur qisya afina" kalu lelaki "mohd aqid naufal" panjang kan? tapi comei mcm ibu dia XD doa2kan suma selamat yaa?

mak aku suoh benti keja sbb takot aku mengantok dalam kelas...tadi aku pujuk sikit2..dan akhirnya..alhamdulillah mak aku izinkan aku buat part time even sabtu ahad ja...hik! aku jerit kat tepon tadi "sayangg gila kat mak!! timakasehh mak!" kat depan dewan kuliah perdagangan,,,hehe.. seqonok sgt. saja aku nak bertaip taip malam ni.. aku ada story sikit.. tapi malas nak cita. nnti aku cita yaa? pasal SIDIA(:

No comments: