layan ADAMAYA,

Dear diary....asalamualaikum,

Nampak tak picture adam yang hensem tuuuuu XD Awwwww...tergoderrr beb! sekbaek da kawen*berangan ja lebih* HEHEHEE~  SO! sapa yg tak tgok lagi cita ni? memang takdak la kan.. cita paling romentik yang penah ditayang kat telebisyen ;D jatoh cinta gila tengok cita ni kan.. macam nak ikot ja jalan cita dia tuh. kalu tengok tu tak larat nak berangan "kalu la dapat laki camni..dah la hensem,kaya,baik sgt,penyabar" aduyaiii...lomah den. best kot.. kalu laki plak,nak ja bini cantik macam maya.tapi takmaw pangai cemtu =,=" anak comel macam mia. hikhik! comel sgt laa..

okay2 terlebih lebih berangan..HOHOHO~ BTW, ni first time aku abeskan cita ni selepas dari cita "asmara" ni la cita yang terbaik! aku layan cita ni sehari suntuk mengadap laptop..merata tempat aku usung laptop ni..hehehehe...buat sapa2 yang tak reti reti nak layan tu,cepat2 la layan yer...aku layan lat sini >>"adamaya"<< sekarang nak teroskan...bwu episod 21,ada lagi 2 episod. heee~ kbhai.


No comments: