sesi menyebamkan mata O.O"

asalamualaikum,

Okay sekarang jam 07.33AM. Semalaman aku tak tido =,=" memang best la berangan tuh berangan nieh. Nak kacau hidop ALAP,kredit plak takdak..Mak aii~ Otak aku ni dah benggong dah. Macam penin penin sikit,mata ngantok sikit tapi takbole tido. Taktaw la kenapa.. Aku ni selalunya bab tido number 1. Mungkin sebab aku tido sampai petang harini kot.Mungkin jugak sebab aku minum "cofeemix",agak2 effect tak? aishh..Ntah la.. aku kompius dah,tataw nak watpa. Nak online takdak yang menarik,nak makan takdak makanan,nak layan movie takdak movie..Mula la rendu mak! hurmm.. Lapaq sangat sangat,nak makanan pon takdak duet..lama aku tak merasa nasik! :( Teap teap hari KFC. Ayam,burger,C.wedges,bubur..hmmm suma makanan KFC. Even tak muak,tapi perot aku lapaq nasik. Cemana? Nak topup pon takdak duet. nak bagi fifi duet minyak moto pon takdak.. aku asa macam miskin sgtsgt..

FINE,aku lari tajuk..Termintak belas kasihan plak. HAHAHAA! Aku tabole tido..badan pusing pusing,tutop muka dgn bantal,otak pikir kerja esok. Memang sampai sudah aku tak tido. Mata aku ni lebam dah...Yelaa,selalu dgaq azan subuh bwu tido..Tido siang jaga malam.. maw x lebamnya kan...rini cuti tido puas puas,last2 malamnya tabole tido.. kira stg jam 12tgahari aku nak p keja cemana ntah la.. takot penat ja.. :( dah... Aku nak pejam mata sampai fifi balik stg. jommm :)

No comments: