Kembali ber'KELAS'

asalamualaikum,

Hai..lamanya tak menaip,lagi lagi guna laptop sendiri*MUAHMUAHH! peloxcium laptop sayangg* saja nak habaq suma org yg aku dah guna asus aku balik..NGEEE~ abang aku format. tapi lembab lagi la laptop ni sebab aku tak download apa yang patot g pon. Benda 1st aku donlod, google crome.HAHAHA! tabole hidop dgn mozila..awat tataw..okay, berhenti menayang laptop..hik!

BTW,esok first KELAS. Kembali berstudy semula ==".huk! memang malas gila..pikir macam nak benti belajar then keja KFC tu ja..mesti best kankan? sebulan kot aku keja tak study. Ni tetiba kena keja sat2 ja,sebab ada kelas kan.. nanti assignment apa suma lagi..memang tabole nak keja sangat la.. So,berkorban la demi masa depan..HOHOHOO. keja hujung2 minggu ja kot. Keja situ ENJOY sgt.. disebabkan aku terlalu bahagia keja situ,badan aku pon makin naik.. suma kata aku GEMOK! pasepa! pasepa! mata depa tuh juling kot ;P ada plak kata aku gemok :( kan?*pegang2 pipi dgn muka sedih* teap hari aku makan KFC,memang naik mendadak gila la badan aku ni.. hehe,biaq la..nanti2 la aku diet..

Okay,aku tabole nak taip byk2 g. semak aku tgok belog aku ni. dgn pic photobucket suma hilang..adeii...nanti aku makeup balik eh belog aku ni..btw aku dah pandai dgaq fly.fm dekat laptop..teap malam aku dgaq..hehehehe..balik keja ja,bukak laptop pasang fly.. nak? ni kat sini "fly.fm" hehehee..jom layan flyy..

No comments: