sempat ka aku nak study ni.

asalamualaikum,

hai awak awak :)
Mood sekarang tengah PENIN, SEDIH, RISAU, GELISAH, LAPAR, TAK TENANG, SERABUT, dan nak NANGGES.. hurmmm.. risau taw dak risau? penin sebab baru bangon tido ni ha jam 11mlm tadi. Gelisah sampai tetido..haha! lena ja tido risau2 pon kan? aku memang...HEE, lapaq sebab kenyang..aku lapaq sebab aku kenyang..bila perot aku kosong,aku tak rasa nak makan. err~ cacat disitu =,="

okay! dahdah*tampaq2 tangan terpanjang plak pendahuluan aku nya ya. cemni aww..Aku ada uma mak aku ni ha.Niat ritu tamaw balik,tapi suma budak uma aku balik kecuali dayah dgn fifi.. depa 2 keja. kira masa depa p keja tu tinggal aku sorang jala..so? aku pon balik la... kalot2 ritu kemas barang nak balik dan terlupa nak bawak balik buku. laptop tu aku ingat plak.. aishhh terok aku ni..balik uma dengan hati yang gelisah.. okay! sabtu ni ptg aku balik uma sewa dan study.sempat ja kan? hehe.. tenang sikit bila pikir macam tu.

so,bila tiba hari sabtu.. aku nak balik la kan..tapi macam sapa un takmaw antaq aku ja..hurmm.. ptg tu kereta mak guna,abg tido..so? aku un takpa la..malam t balik la kan.. malam tu gerak abang.. bestnyaa nak balik uma sewa study ni ha..bila dia bangon,dia takmaw antaq aku wei..cemana ni? aku ada exam isnin..dah la business management..byk kot nak kena baca hafal2 suma..mak oi memang takot la bila pikir2 balik kan..hurmmmm...so? aku teros baring tutop muka dgn bantai, hati sedih menangges nanges dah hati aku ni dan...terlena..HAHAHA! sodap ja aku lena.. bangon2 dah pukol 11mlm..teros p kat abg aku dengan rambot cm penyapu nya, mata ntah pa2, pelox bantai cukop..p pujuk2 goda2 dia sat.. jerrhh! di marah nya aku balik..puas hati..haha! so? aku tido memang tak tenang la malam ni..pikir exam isnin.. esok ntah sempat ka tak aku nak study kan. kalu balik pagi2 insyallah sempat,,,kalu balik petang? ha! mungkin aku sempat baca sikit2 ja..adoiyaii~

Bila online fesbuk tengok sorang budak kelas pon tak online. mesti sakan depa study..lagi tak tenang la aku jadinya...hmmm chating2 pika tadi...tenang sikit :) hehehe... sebab exam 2.30ptg..insyallah sempat kan? malam tu tayah tido.. apa susa...1 hari ja...last paper kot.. okay! DOAKAN AKU SEMPAT STUDY YA :(

No comments: